Přejít na výpis diskuzí
Trailer na Call of Juarez: Gunslinger slibuje známé zločince
14.3.2013 | Ladislav Loukota
18 příspěvků
-
Viděli někdy páni vývojáři fotku Billyho the Kida? Odměnou za nápad propůjčit mu vzhled zešedivělého (mimochodem Billyho odpráskli ve věku 22 let) Breda Pitta navrhuji pro onoho kreativce ránu z šestiraňáku do břicha.
-
Ale jo těším se. Jen by mohli nový díl směřovat k opravdovým kořenům, tedy k jedničce, ne ke dvojce, která, ač nebyla špatná, jedničku v ničem (snad krom grafiky) nepřekonala. Jednička byla zkrátka super hra (pokud si k tomu člověk přihodí DX10 patch, ještě lepší), s výborným příběhem (ne)vinného synovce a lehče (či více) šíleného strýce kazatele. Úžasný kontrast dvou rozličných stylů hraní (gunfight - stealth) a nádherný konec. O překrásných reáliích divokého západu nemluvě. Jen ať nový CoJ vypadá jako první díl prosím! *4*
-
Nechal bych si líbit Outlaws v moderním kabátu.
-
-
Starý dobrý Outlaws *4* Jak já tu hru miloval *14*
-
-
No já nevím, trailer mě nějak neohromil (žádná zapamatování hodná scéna) a celkově to působí trochu pouťově. Postavy stále humpolácké homole s mrtvolnou animací a navíc tak nějak bez charismatu. První trailery na dobrodružství bratrů McCallových mě bavily mnohem víc. Ale ta grafika je moc pěkná. Jen moc nerozumím tomu, proč to v trailerech vypadá jinak než na screenshotech (již vícekrát zmiňovaný cel-shading).
Ať už to ale bude jakýkoliv, stejně si to koupím, navíc to bude stát jen pár šlupek, když je to XBLA. Což mě opět přivádí k tomu, že si myslím, že to bude tak na čtyři hodiny... Uvidíme. -
-
Taky čekám, že to bude tak na 4-5 hodin. Ale zas beru v potaz, že lidi v Techlandu zároveň dělají i na DI: Riptide a na tom RPG ze středověku či co, takže je jasný, že jedna z těch her 'musí' být trochu upozaděna.
-
-
Podle videa to spíš vypadá na nějaký DLC k Borderlands :)
-
-
Mne to skôr až nápadne pripomína druhý diel. Hlavne tými duelmi. Tajne však dúfam, že tam zakomponujú aj trošku zaujímavejší gameplay, než len po čase fádne strieľanie lobotomizovaných protivníkov.
-
-
Doufám, že to pončo bude součástí garderóby hlavního hrdiny. Rád bych se proháněl prérií v kůži takovýho sympaťáka, jako je Clintův blonďák z mý oblíbený westernový trilogie...
-
-
Pravda, i když mnohem větší sympaťák tam byl Lee van Cleef alias "Angel Eyes" *4*
-
-
když na mě na FB skočila ta fotka, která je v článku, tak první co mi bliklo, tak byl Fallout New Vegas a že to bude nějaký nový info právě o Falloutovi...
Když sem si pak fotku prohlídl pořádně ve zvětenině, tak už to tak jasný nebylo no... zvlášť tam ten dostavník.... :-)
Ale jinak z dálky to vypadá fakt jak kdyby to bylo z F:NV světa... hlavně ta zbraň... tam byla taky myslím nějaká zbraň a ta se přímo jmenovala kovbojská opakovačka, nebo karabina a ta byly velmi podobná tý která je na obrázku... :-) -
No tak jestli to bude jen digitálně tak smůla.
-
-
Nápodobne.
-
-
Jednička byla geniální, doteď jí hraju. Dvojka už byla moc jako Call of Duty a Cartel byl brak největší. Doufám, že návrat k westernu bude cestou z pekel téhle herní série.
-
No Cartel stál z prd ! Ale toto má šanci na úspěch... Westernových her je opravdu málo a toto vypadá vskutku dobře.. Poslední dobrou western hru, kterou jsem hrál byl Red Dead Redemption ! Uvidíme co přinesou první Gameplay záběry a také trailery. To si ještě nějakou dobu ale počkáme... *3*
-
-
Cartel pry ani nedelali primo tvurci puvodnich Call of Juarez, pry to nekomu hodili,at to udela za ne a jak to dopadlo.
Zabery vypadaji rozhodne hodne dobre, kez by to byl takovy 1st person PC Red Dead Redemption :-). A rozhodne bych rad i multiplayer, ovsem s nejakymi zajimavymi mody (treba prepadavani & obrana vlaku, osvobozeni typku zavrenych v base, najezdy indianu, nebo tak neco).
-