Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tonnymontana
    Ja mam uprimne radsi originalni vecicky a tady od toho jsem videl cca dve videjka jeden gameplay pokud se nepletu a ted tohle mno..verdikt je spis horsi. "frerun" se stava stejne popularni jako "zombie apokalypsa" a kombinace techhle dvou berlicek mi prijde otresna:D chapu ze kdyby byla hra dopre udelana nekolik procent lidi to bude bavit ale pro me to urcite neni.. Nevim kde se poprve vzalo ze zombie skoro letaji vzduchem a clovek dokaze vybehnout panelak za 4 sekundy ale docela by me to zajimalo... co bude za 5 let? upiri kteri nesaji krev zubama ale chapadly z prstu? (nejspise japonska produkce ) :D a muzeme jit dal ani to nemusi byt krev ale upiri mohou rvat "breiiiinnnssss" :D slovem upir myslim skoro vsechno pred tou detskou vlnou:D
  • Atmosfera traileru se tezko promitne do hry, ale i tak si to nejspis koupim i kdyby jen kvuli coopu.
  • To, jak by to bylo v zombie apokalypse se dozvíme asi až bude dostupná pravá virtuální realita :) . A nejlíp ve formě nějakýho snu, tzn že třeba den ve hře bude 10min tady ^^ .
    • Ale to nezjistíš, dokud to nezkusíš. Nová Apokalypsa od Playboy *15*
  • Kozy
    No jo, berlička pro vývojaře. Neumíme udělat solidní AI tak tam mrsknem zombíky, to teď přece letí.
    Musim ale připustit že to využívání různých pastí nebo celkově zasazení do nějaký favely vypadá pěkně.
    Jen tak mimochodem, budou tam palný zbraně?
    • Měly by tam být, i když zatim jsem žádnou neviděl ( Tedy krom NPC se střelnou zbraní).
  • prudislav
    DI+cyklus dne a noci + freeruning -> já se u DI bavil dobře :-) A u tohohle určitě taky
  • Ono to jako už vyjde za týden za dva, že jsou z toho všichni tak uuuuuh ten trailer není to, co jsem doufal...nevím, co jsem chtěl, ale chci to....?
  • neviděl jsem ani jeden trailer, viděl jsem jen gameplaye pár lidí na yt a to mi stačilo k názoru, že na první pohled kombinace zombie mirror's edge funguje. Co mi je do příběhu, když hratelnost bude skvělá. Stejně není žádnej dobrej zombie apocalypse děj, co by fakt nějak zaujmul, budiž výjimkou Walking dead a Last of us, ale to jsou v tý zombie apocalypse, co postihla celej herní trh jen dvě zlatý zrnka v pytli sr*ček
  • "...a děcka skákajícího přes švihadlo ...ale co zkusit jiný scénář?" - jako zeby pro zmenu meli pres svihadlo skakat zmbici ? :)

    jinac cekal jsem demo, ale avizovat trailerem o chlup delsi trailer vcelku zklamani

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit