-
Vobec by som sa nedivil, ak by to namiesto strategie predstavovalo skor nieco na sposob Battlefieldu.
-
Mg už jim fakt kape na maják, co furt vymýšlajů. *7* Než by udělaly nové Generály, tak furt vymýšlajů také koniny. A teďka by se jim to mohlo vyplatit, svézly by sa na vlně Ládinově smrti.
-
EA by mala uznat dalsiu znicenu seriu a predat licenciu niekomu kto vie robit hry...
-
Na konci poslední věty máte "třílečku". Udělat chybu může každý, tak tady do mě nejeďte *1*
-
-
diky, opraveno
-
-
Ja osobne bych rad videl pro zmenu takove Generals 2.Puvodni generals byla celkem povedena RTS.
-
Mno... Ja myslim, ze by se ani nic nestalo, kdyby tech zrusenych C&C her bylo celkem 7.
A tou sedmou mohl byt Tiberian Twilight... -
6 zrusenejch her ze svet CC je uz docela dost, by se mohli poradne dopredu rozmyslet *3*
-
To já se dost těšil na střílečku Tiberium
-
Nevim. Ja z toho stragii nevycet nikde. POdle nazvu a toho videa melo jit o multiplayer arenu, kde si clovek koupi vozitko a jde kosit druhou stranu. Pozdeji jej muze upgradovat. Vlastne normalni team deatmatch.
-
-
Jo no taky mam ten pocit a ta hlaska na konci podle obrazovky je to strategie :-D to byla podle me spis obri tv co sou na stadionu ohlasujici vysledek takze souhlas s tvym prispevkem jeste bych upresnil ze je tam i videt ze za zabity nepratele slo to vozidlo upgradovat za jakesi CaC points
-