Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Mně to baví tedy aspon 1epizoda, příjemnej survival a i když třeba optimilizace není nej a nějaké blbosti (jako fakt? někdo potřebuje mít stále vycentrovanou kameru i při běhu?)

    Za Claire a Moiru mimochodem super kooperativa i s ai partákem, kdy jeden dělá něco jiného (hledá skryté věci) zároven pomáhá najít cestu, odemykat dveře a ten druhý ho kryje. Dobrá synchronizace.
    Za Barryho ale začiná pravá zábava je to žoldák tak disponuje i samopalem.
    ten je ostatně na ty příšery mnohoručními jediný platný - (njn zase ty bedary - z DS ale co no)

    I ten ostrov působí příjemně stísněně... ono po super Reveletaions 1 se snad nic špatného čekat nedalo. Ta rychlost vydávání epizod je taky blesková i když každá +- 7gb. Má jich být pět ne a už bude venku 3 Telltale by se měli co učit... (a jiní).

    No a první epizoda dojeta, 2hodiny +- na třetí se bude koukám čekat trochu déle no.
    • Suhlasim, je to parada. Najlepsi Resident Evil aky vysiel od roku 2005 (RE 4 na GC).
      • Jack1947
        Kéž by i 7 Resident byl minimálně takový... *7*

        Jednu věc ale zatím bych mohl vytknout pokud tedy se neprojeví později jedná se o... návaznost na minulé Revelations tu tam zatím moc nevidím, kdo (hrál) a dohrál ten ví. Snad mně nějak mile překvapí + je určitě návrat Raid modu který je každému kdo hrál minulé díly tak známý.

        Hrál jsem i Raid to je docela nuda aspon ze začátku, spíše mne dostali ty oblečky pro Claire "Rodeo" naprosto se nehodící do té situace, to už Moira jako ninja je lepší *15* Barry jako Komandér taky nemá chybu. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit