Přejít na výpis diskuzí
Třetí hratelnou frakcí v Total War: Rome II jsou Makedonci
18.1.2013 | Adam Homola
54 příspěvků
-
V původním RTW byli Britové,tak třeba ti *3*
-
Tak ze západních to buď budou keltové z Iberského poloostrova nebo keltové z Britských ostrovů.
-
Seleukovci a Peršané zároveň, hmm já bych spíše tipnul nějakou západní frakci. Přeci jen by tam byli Galové chudáci moc osamocení :D
-
Už zbývá jen 5 hratelných frakcí... Viděl bych to na Galy, Germány, Peršany, Egypťany a Seleukovce.
-
Na tohle a na Company of Heroes 2 se těším jak malej Jarda.
-
Točte to sem :D
-
Už aby to tady bylo.
-
Kartago a Makedonie teda nema moc stejny jednotky :) Jak v skutecny historii tak v Total War historii *15* Kazdopadne Galove,Germani atd, to je snad tutovka ne? *4*
-
Makedonci rozhodne neboli len prefarbeni Greci, mali omnoho silnejsiu jazdu nez Greci, ti zase boli silni v pechote vdaka Spartan Hoplites
-
Sympaťáci :)... konečně to nebudou jen přebarvený Řekové jako v Rome I, kde byli tak nějak do počtu..
-
Jedna z mála her na který se fakt MOC těším. Doufám, že to eště vůbec rozjedu na nějaký slušnější detaily. Ale shogun mi jel na max skoro tak doufám že jo. Někde jsem četl že to má bejt optimalizovanější než shogun.
-
Těšil jsem se více na Athény, ale ty asi nedopadnou. I tak jsou Makedonci mí favorité! Těším se na další frakci. Podle mě to budou nějaké barbarské či východní národy! *4*
-
Konečne Makedónci nebudú len podradný národ ako to bolo v pôvodnom RTW, ak teda nepočítam Alexander. Velmi sa teším, snáď si dajú záležať na AI a hlavne diplomacii.
-
Řekové, Kartaginci, Makedonci ... vše je to stejné já chci konečně pořádné barbary jako Germány a Galy. *5*