Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor

A sakra, bohužel se dalo čekat.

• Derp_1337

Bohužel hráči měli za ty roky až přiliš velká očekávání, ale výsledek se nedostavil a většina hráčské komunita vystřízlivěla. VtM:Bloodlines 2 si prošlo vývojovým peklem a teď to vyjde tak trochu s křížkem po funuse. I ta grafika působí zastarale.

Byl bych rád, kdyby nás vývojáři pozitivně překvapili, ale obávám se, že to bude maximálně tak průměrná hra.

• Trochu mam strach, co to spravi s The Chinese Room, kedze ich mam VELMI rad a ich hry (a hudba v nich, mrk na Everybody's Gone to the Rapture) su skvele. Velmi ma prekvapilo, ked som pocul, ze robia toto. Podla mna absolutne mimo ich zaber.

• PsychoKiller

Jauva, to mě mrzí, jak miluji parkour v Dying Light, tak jsem se na něj těšil tady. Stále je naděje, že na tom budou pracovat aspoň ještě jeden rok po vydání a bude to nakonec důstojný nástupce. Anebo ať někdo udělá remake jedničky stejně kvalitně jako remaky RE II - IV. To by bylo žůžo.

• Derp_1337

No nevím, pokud Bloodlines 2 nebude nějaký velký hit, tak bych remake prvního dílu neočekával. Paradox teď není zrovna moc nadšený z obchodní značky Vampire The Masquerade. Stíhá je jeden problém za druhým.

Bloodlines 2 se dostalo do vývojového pekla, kterému předcházela řada zbytečných vyhazovů. 

A kolem stolní deskové hry VtM se točí hromada afér, kde vyhodili prakticky celý produkční tým. 

• michaelfoucault

Dotaz do pléna. Od kterého upíra byste se s radostí nechali vysát do sucha? Mám na mysli samozřejmě felaci. 

• PsychoKiller

tak asi od té bloncky s kvalitními geny...

• quip

Odložit o rok!

• Corvus

Udělám si názor svůj. Nebudu hru odsuzovat na základě dojmů ze tří hodin. Fakt ne. Už aby byl říjen!

• Vsak jasny, to pekne preview je primarne urceno pro bezne hrace, kteri se rozhoduji, do ceho investuji svuj drahocenny cas, ne pro fanboye a nolifery..🙂

• IamShyNotScared

No a co. Per to do mě.

• Hidden

Diky za preview. Uz kdyz Hardlabs  v traileru ukazovali co tehdy meli a prim tam hraly od pohledu dosti slabe souboje jsem si rikal, ze pokracovani asi nebude uplne to prave. Chinese Room v tom z ukazek a i z preview zjevne pokracuji, k tomu jeste nacpou hraci hlavni postavu, kterou dost mozna ani nechce a cele mi to vyzniva jako by z VtM proste chteli udelat arkadu pro davy, nez dustojneho, dospeleho a patricne potemneleho pokracovatele. To cele navic ne moc dobre a podle traileru ani ne moc hezky (kdyz uz nic jineho). Nu skoda.

• Veskoslav

Samotný vývoj i studio, co na tom dělá, už byly jasné indicie, že to bude přinejlepším průměrný brak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit