Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemelo by tam být napsáno: "Alastair byl popraven" ? Alastair byl povýšen nedává zrovna moc smysl...
  • ja nevim oco vam jde hra jeste nevysla a uz tu vsichni rikaj jak je to samozrejme ze to bude tak nebo tak pockejte az na plnou hru a pak muzeme skupinove nadavat neboi ji muzeme davat hlasy na VGA 2011
  • A nebo čtvrtá možnost, a sice stažení savu z internetu, jako v případě ME2, což jsem uvítal, protože jsem save z ME1 neměl k dispozici a hrát celou hru od znova se mi kvůli tomu nechtělo...
    • Ja jsem si našel velice povedený save generátor. Stačí si jednoduše navolit všechny rozhodnutí. Je zajímavé co všechno se přenáší do dvojky není toho málo. I když jsem hrál jedničku hodně důkladně tak jsem tam neměl všechno. Otázka ale je co z toho všeho se ve dvojce projeví.
    • Jo .... pěkně mě s tím BW štve. Vždyť přidat při tvorbě nové hry možnost naklikat rozhodnutí z předchozího dílu je víc než logické.

Zvlášť když pokračování vychází po delší době. Nevím jak vy ale mě data rotují na disku každý týden a vše zálohovat se mi nechce.

Pokud to má být kvůli tomu aby si člověk koupil předchozí díl, pak stačí přidat check na instalaci jedničky na disku... To je rychlejší než řešit znova 35++ hodinové RPG.
      • kdo po tobe chce aby ses pipla se vsema vedlejsima questama ? klicove momenty + rozhodnuti ktere chces mas projete za 3 hodky uplne dopohody
        • Jsi upadl ne?

Navíc nevím proč bych tam neměl mít všechna moje rozhodnutí jen proto že si neschovávám rok save.
        • Za 3 hodiny? Dragon Age? :-D Komiku *1*
  • Jozef123
    Mám rád hry kde si pomocou dialógov vytvárate vlastný príbeh *3*
    • ano, takovým hrám se říká RPG
      • A takouvou hrou byl Dragon Age jen velmi okrajove. Tomu ze si mohu vybrat v dialogu "zautocime zprava" nebo "zautocime zleva",a vysledek bude na konci vzdy stejny,tak tomu nerikam tvorit si vlastni pribeh.
        Chces si skutecne tvorit svuj vlastni pribeh? Pokud se budemem bavit jen o novejsich RPG,tak zkus treba Fallout:New Vegas.
  • Fajn,jen bych raději aby se dalo hrát za postavu z prvního dílu.To mě tam vadí,sice jde použít ten save pro získání "informací o světě" ale jinak ten hrdina je kdoví kde...Takže jak jsem řekl,měli by hrdinu raději zbavit té zplozenecké krve nějakým magickým rituálem a tím by hrdina přišel i o všechny zkušenosti a schopnosti (nebo většinu) a musel by začít odznova.:)
  • Jako bych nevedel jak to dopadne;po 5-10 minutach budou vsichni az do konce hrat tu samou hru,bez ohledu na to co jste udelali v prvnim dile.
    • Koneckonců jako v původním DA:O.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit