Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufám že to bude super! Jsem naštvaná jak nejsou moc strašidelny *16*
  • Všichni kecají o hardwerových nárocích...jenom já tu sedím a hraju Evil Within na své PS4 a HD televizi...
    • frag.ment
      Nápodobně.. A nejvíc mě vždy rozesměje, když si stěžují majitelé ušmudlaných notebooků, že jim to špatně jede.
      • No ty woe , dyť srdce PS4 je jen ušmudlaný lowpower APU od AMD *1* *1* *1* *1*
  • Jack1947
    Těším těším... *5* *14* *4*
  • Dejte mi vědět, až vyjde patch na lepší optimalizaci pro ne-až-tak nařachaný sestavy, protože takhle se to nedá hrát ani na nejnižší nastavení.

    GeForce GT 630M, i7-3520M @ 2.90 GHz, 8 GB RAM.
    • Souhlasím mám skoro stejnou sestavu a v některých pasážích se mi hra sekala fakt hrozně a to jsem zkoušel všechno vypnout a dát grafiku na low a stejně to nepomohlo ale zase je fakt že se mi to sekalo jen někde..Třeba při souboji s Keeprem jsem si připadal jak ve zpomaleným filmu ale stejně jsem to dohrál za 26 hodin a 29 minut a umřel jsem ve hře celkem 231 krát.Problém je ve špatně vybraném enginu patrně nějaký pohlavár z Bethesdy řekl vývojářům tady má engine Id Tech 5 je sice naprd viz hra Rage a její doskakování textur a problémy s fps ale jinej nedostanete a vlastní si nebudete dělat to by prodražilo vývoj.Jsem zvědavý jestli byla hra úspěšná a bude dvojka nebo ne v podstatě na úspěchu The Evil Within a Resident Evil Remaku Hd závísí budoucnost opravdových survival hororů pokud neuspějí tak máme jako hráči utrum.Silent Hills nepočítám to je výjimka a Outlast 2 je indii titul.Škoda že Ea tak strašně podělali Dead Space 3 a hra propadla protože čtyřka byla v přípravě bohužel ten co op,příběh a novej systém úpravy zbraní který jsem nepochopil tu hru oddělal.Ps:Jo a dohrál jsem to na survival
      • Draken69CZ
        Tak postupně, ten engine není tak špatnej jak se říká a třeba RAGE vypadá nádherně a běhá to lépe než EW a je to "otevřenej" svět tady bude chyba jinde. "opravdových survival hororů" EW toto není, na začátku se tak možná tváří, ale postupem času se přibližuje k obyčejné TP střílečce s trochu hutnější atmoškou.
    • Draken69CZ
      A jak by to asi udělali? Že by ti po netu poslali lepší noťas? XD Procák slušnej, ale grafika úplně marná, si nemáš kupovat ntb když chceš hrát.
  • Pro mne je The Evil Within další hra semletá osudem, podobně jako jiné moje oblíbené hry (např. Return of the Double Dragon [SNES], Oni [PC], Mafia II [PC]).
    Tento názor jsem získal poté, co jsem omrknoul fóra (např. "http://evilwithin.net/forums/viewtopic.php?f=3&t=528") a zabrouzdal po prvních trailerech a prvních ukázkách z hraní. Mělo to být jiné, ale někdo rozhodnul, že věci budou tak, jak je nakonec lidé dostali v obchodech do rukou. Škoda.

    Doufám že před DLC balíčky vydají alespoň ještě jeden optimalizační patch, hodil by se. A i když jsem tu hru koupil, tak naneštěstí souhlasím s lidmi, kteří tvrdí, že tato hra není horor. Není, je to gore akční hra s temnými kulisami, která nevede hráče za ručičku.
  • Inquisitor
    Já jsem si to sice zahrál jenom na youtube, ale jedno nechápu. A to ty přestřelený HW nároky, já jsem teda za celou dobu neviděl nic, co by je nějak ospravedlňovalo.
    • N0isy
      "Zahrál na YouTube"? To myslíš vážně? To je totiž úplně to samé, jako to hrát. *7* *7*
      • Inquisitor
        No dobře v tom máš pravdu, ale mě to nepřišlo nijak oslňující. Tak mi řekni podle sebe, jestli jsou ty požadavky odpovídající kvalitě grafiky? Klidně mi ten názor vyvrať, od toho jsou diskuze, já klidně přijmu argumenty.
        • Draken69CZ
          Mě se grafika líbí, je spíš stylová než techniky dokonalá, ale mě sedne, HW nároky: já mám první generaci i5 a běží to parádně a podle benchmarků to zvládne GK za 4 tisíce na FHD na max bez vyhlazování to my nepřijde zas tak hrozný, ale jestli to odpovídá vizuální stránce hry je věc druhá.
          • Inquisitor
            Tak já to beru podle ofico požadavků a tam i7 jako minimum mě celkem překvapilo. A na druhou stranu grafiku gtx 460. Neříkám že je to ošklivý. Ale přišlo mi to jako, trošku lepší verze RE4 HD.
            • Ty naroky sou kravina.. nema cenu to resit... vsude je to prestreleny aby donutili lidi kteri tomu verej v koupi noveho pc.
            • Draken69CZ
              Tak ono poslední dobou ty doporučené sestavy trochu lítají v nebeských výšinách (6 giga vram, 16 giga ram atd.), to je lepší si počkat až někdo udělá nějaký test na čem a jak to běží. Až na rozlišení textur mi to přijde dost dobrý, modely postav a jejich animace, efekty ohně kouře atd. jako celek to překvapivě vypadá "nádherně".
  • yuri337
    Ta hra je opravdu nuda. Po dvou hodinách jsem to smazal, a raději si asi po páté zapnul deadspace.
    • Draken69CZ
      Není nudná *9* jen je jiná, tohle je gore Japan řež a Dead Space je víc atmosféričtější a víc horor, ale obě to jsou dobré hry *3*
  • Tady s tebou mimořádně souhlasím, škoda jen technické nedokonalosti hry, i ty pruhy jsem kousl, ale rozzlobila mě optimalizace na PS4 konzoli, kde se pomaleji načítají textury v cutscénách a hra se občas podivně seká, ale i to jsem překousl, jelikož hra to je opravdu dobrá no doubt.
    • illy
      A to jsi určitě nehrál Shadows of Mordor na PS3. To se nedá hrát, úplně to zprasili. Chápu že je hra primárně určena na next-gen, ale chtít za tohle peníze je drzost.
      • to jsem nehrál, ale divím se tomu... mám 8 let staré PC a na střední to jede určitě na víc jak 30 fps a vypadá to nádherně, škoda že to takhle na last gen pokazili. Ale ok pokud je něco co vypadá špatně nebo se seká na starých konzolích tak to chápu jelikož jsou to staré stroje, ale to že se to seká na nových konzolích... to je o dost horší
    • Draken69CZ
      Na PC si to můžeš zahrát bez pruhů a bez locku *3*
    • To je chyba enginu idsoftu a treba staznost poslat Carmackovi do Oculusu kam ho vykopli. EW je zdaleka najlepsie beziaca hra na tom megatexture engine. Horor muselo len byt dosiahnut aby nonstop nedoskakovali pocas hrania textury...deje sa to len v par cutscenach v uvode. Oproti Ragu ta hra bezi ako vino.
  • Ze vyparil...nove IP brutalny horor 18+ a predali skoro 2 miliony kopii...kazdy koho poznam chrochtal pritom blahom a to su hororovi experti par excelence. Spolu s Alienom urcite horor hra roku.
    • illy
      Já se taky bavil královsky a dávám 10/10. A že je to málo horor? Nemyslím, atmosféra se mi neskutečně líbila. Ale chápu že ne každý bude nadšený. Já jo. *1*
    • Právě jsem to dohrál a blahem teda rozhodně nechrochtám.1.Seká se to a donačítají se textury 2.Horor?Ani náhodou vůbec jsem se nebál občas jsem byl napnutej u Keepra ale to je všechno 3.Zklamání z příběhu je to víc Silent Hill než Resident Evil i když jsem dohrál Silent Hill 1-4 a bavily mě tak tohle ne čekal jsem co z toho vyleze a prd 4.Za mě 7/10 ale dlc koupím protože jsem zvědavej co je sakra ta policistka zač a pro koho pracuje.
    • Horror je leda tak ovládání tý hry jinak to je děsná nuda, o hlavního hrdinu nemám vůvec strach a vedlejší postavy mne dost serou, že bych je nejraději sám zabil. Pár huhlajících zombáků a spousta červený omáčky neudělá horror :(
      • To je pravda o hlavní postavu jsem taky neměl moc strach navíc vůbec nekomentuje dění okolo není podělanej z těch potvor divný.Vedlejší postavy nejsou moc výrazný a fakt mi bylo jedno že ten Asiat umřel.A horor to fakt není.
  • výborne, presne niečo podobné mohli kľudne spraviť aj machine games s wolfensteinom, pridať nejaké príbehové dlc...rád si ich zahrajem, season pass ma vyšiel dokopy na 5 euro takže spokojnosť.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit