Přejít na výpis diskuzí
Trojrozměrný horor Resident Evil: Revelations
8.6.2011 | Jan Vitík
3 příspěvky
-
K tomu se dá napsat snad jen jediné - http://www.youtube.com/watch?v=G3IgFsEEOik .
Kvůli téhle hře samotné (naštěstí tam je navíc Ghost Recon: Shadow Wars) bych koupil 3DS, vypadá to nádherně. -
"Pokud vás zajímá, co se stalo mezi událostmi čtvrtého a pátého dílu série Resident Evil, tak byste neměli minout chystaný Resident Evil: Revelations"
No rozhodně víme, že si Jill stihla zajít mezi díly ke kadeřníkovi a obarvit si vlasy *1*
(jinak kdo ví co nutí vývojáře neustále měnit vzhled postav)
Co se týče těch příšer, tak mě osobně příjdou dost na *11* (podle mě zatím nejhorší nápad na příšery v celé RE sérii)
Ale rozhodně z toho traileru na lodi to vypadá na celkem slušnou hru se solidní atmosférou (aspoň v pár částech tomu tak může být)
No a na závěr bych snad jen dodal, že 3DS nemám a ani nekoupím, takže můj názor je celkem irelevantní a proto si dám jako první mínus
*1* -
-
Změna vzhledu Valentinové byl v RE5 vysvětlen a přizpůsoben příběhu, takže není co řešit. Jinak, tyhle potvůrky bych rozhodně nepodceňoval, zatím se přesně neví, jaký typ bioorganické zbraně budou představovat, ale prý budou schopny hráče pronásledovat i do vody ( což bude taky jedna z novinek, kdy si i budeme moc zaplavat v některých lokací ), takže o bezpečnost nebude moc postaráno ani ve vlhku. Navíc, ačkoli v ukázakách nebyli k vidění, by se tu měli pohybovat i klasičtí zombíci a určitě si Capcom připraví ještě nějaké potvory do placu. Tady je třeba chápat, že není problém nacpat hru všemi tyranty, lickery a podobně, ovšem ono to ovládání na 3DS taky asi nebude tak intuitivní jako na gamepadu, takže čelit něčemu rychléjšímu může představovat herní problém.
Každopádně, změna pohledů i při střelbě by měla být spíše libovolná na hráči než automatická, jak popisuje autor zprávy.
-