Přejít na výpis diskuzí
True Crime: Hong Kong se představuje jako Sleeping Dogs
8.2.2012 | Aleš Smutný
23 příspěvků
-
Jakou jsou hodni, ze to vyjde v tomto roce a ze muzeme predobjednavat, ale ja bych chtel videt nejdrive neco ze hry
-
Kurnik šopa, ta grafika fakt vypadá jak ve skutečnosti a jak už se "M" zmínil, tak i ta animace a fyzika mi vyrazila dech. Myslíte, že to rozjedu na E7400 2,8ghz a 9800gt?
-
-
víš co znamená HRANÝ trailer?
-
-
Jakože to souvisí s HRANÍM té hry, asi ne? Neboj, nejsem tak blbý!
-
-
-
Paráda, už se moc těším. Vypadá to, že v Hong Kongu bude brzy pěkný chaos.
-
Track name ? :)
-
-
Sleepwalking - Photek feat. Linche
mi tvrdí Shazam...;) -
-
Má pravdu ten chlapec
-
-
Soooong ???? PLS
-
-
Super uz sem se smiril s tim ze ta hra zanikla i s ostatnimi hrami do propadliste dejin.
Takze sem prijemne prekvapen. -
Konečně dobrá zpráva *1*
-
Jednička byla vynikající. Na ps2 jsem ji dohrál asi 3x.
-
-
True Crime New York City taky nebyla špatenka *4*
-
-
docela se těším... uvidíme
-
pred grafikou klobouk dolu uplne jako real
-
-
V clanku je psany, ze trailer je hrany *1*
-
-
To vazne si si myslel ze to mysli vazne ? Ak ano tak ja zas nechapem teba.
-
-
Každej den v internetovejch diskuzích potkávám tolik dementů, že bych se vůbec nedivil, kdyby to "M" myslel vážně.
-
-
ale mno tak... nechtej po me abych jeste vychvalil animaci a fyziku *2*
-
-
Njn, tak vis jak - v mluvene reci ironii poznas snadno podle intonace. V psanym textu muzes hadat - je to 50/50.
-
-
-
Vzhledem k tomu, ze do diskuzi k clankum pise hodne lidi bez toho, ze by si danej clanek precetli, bych se vubec nedivil, ze to myslel vazne ( dnes jsem tady na games cetl dotaz od cloveka, kterej se v diskuzi k jedne hre ptal na veci, ktery byly psany primo v clanku - zvlastni bylo, ze psal se o hru strasne zajima, takze ten clanek asi vubec necetl, jinak by se na to neptal)
Pokud to bylo mysleno ironicky, tak v tom pripade OK. Vim, co znamena ironie - na to mi tu fakt nemusite davat odkazy.
-
-
http://cs.wikipedia.org/wiki/Ironie
-
-
-
Mno dobrej trailer, snad i hra bude dobrá :)