Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • flash789

    Podle me z toho je jasne ze zadny remake nebude a ne ze bude. On to delat nechce, Sony to nezajima, protoze kdyz by to nechali udelat bylo by to jen na PS4. Sony hry jinde nevydava. Tudiz by 60% hracu stejne ostrouhalo a zrejme by to na sebe ani nevydelalo. Clanke o houvne a o nicem. Level hadani z karet nad flaskou myslivce. Mistr se zasnil v rozhovoru a uz se jedou spekulace jak na burze, jak maly deti, navic naivni.

  • Docela rad ctu, ze by to radeji prenechaval dalsim studiím. Je videt, ze tohle studio se k nejakym korenum v ramci remasteru vubec vracet nemusi, kdyz nam tu serviruji jednu pecku za druhou, ve kterych je tak jako tak ten jejich podpis videt. Prijde mi, ze by to pro ne byla ztrata casu venovat se remasterum, radsi at se jejich kreativni hlavy vyradi na novych IP, tak jak nam ted predvadi Sekiro.

  • Artorias
    "From Software v čele s Hidetakou Mijazakim nám loni dokázali, že se nebojí vracet ke svým kořenům. V květnu totiž vydali remaster prvních Dark Souls."To je ale velice mylná informace. FS nemá práva na značku, série patří Namco, remaster dělalo polské studio, takže FS s tím nemá nic společného.Jinak ten překlad je trošku zavádějící. V podstatě kdyby bylo na něm, tak žádný remake/remaster by nedělal, jelikož se nechce vracet k minulosti, ale jelikož má práva Sony(stejně jako u Dark Souls Namco), tak by nebyl úplně proti, kdyby to dělalo kvalitní studio, což je možná narážka na ne moc kvalitní port/remaster od polského studia.
    • radim.zaty

      Nekecej zdejší redakci do top žurnalistiky!

  • Nebylo by to až tak složitý, má to nativní 4K textury, který PS3 downscaluje na 720p. Mimochodem je to asi nejlíp běžící hra na emulátoru RPSC3, v pohodě si to v tom 4K zahrajete na PC (pokud máte FAKT HODNĚ výkonej stroj, osobně to s GTX 1070 rozjedu jenom na 1440p)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit