Přejít na výpis diskuzí
Tvůrce EverQuestu chystá MMO Pantheon: Rise of the Fallen, které nebude pro každého
14.1.2014 | Aleš Smutný
16 příspěvků
-
Tvůrci asi zaspali dobu :D tohle vydat před 10ti lety tak možná budou +-na úrovni a přidali by i trochu nového. MMO "s omezenou lištou" a "reakcí na protivníka" za poslední dva roky vyšlo tucty a to některé i kvalitní(NW, TERA,...). Mě osobně to příjde jako osekané Lineage 2 v jedné z nejstarších verzí (tak C3?)
-
-
No, pokud to bude kvalitní tak proč ne?
-
-
Ak by to chelo byt ako GW1 len v otvorenom svete tak beriem všetkými desiatimi. Ale obávm sa že s takto nastavenými Goalmi kde PVP ktoré by malo byť alfou a omegou "mmo nie pre kazdeho" je až za uplne trápnimi vecami, takze mu budu prikladať asi i podobnu prioritu.
-
-
Mno jsou i PVE hraci, kteri si radi uziji hrani spolecne, neco jako obyc Multiplayer pro 4 hrace, ale tady se muzes pripojit do velkych skupin. Prozivani eventu spolecne...
Osobne se me nektere stavajici PvP prvky moc nelibi. Jak spravne kamos rika, ze neni nad PvP kde proste te nekdo stve, at uz z prosteho duvodu, ze ti ukradl moba nebo ze se ti posmiva, tak ho proste odprasknes. Pokud by byl takovy svet na PvP vyvazeny, tak tehdy je to prave PvP, ktere bych ja osobne vyhledaval. Jinak PvE je samo o sobe fajne, priklad je i DDO nebo LotRO.
-
-
MMO přesně pro mne. Jen doufám, že to odradí lidi, kteří nebudou spolupracovat. Protože pokud tam bude komunita typu LoL, tak to tu hru naprosto zkazí. Teď už mě jen zajímá datum vydání a cena. Nic víc nepotřebuji.
-
Stačilo by oprášit vcelku nedoceněný systém co byl v conanovi... ale to je celkem fuk, podstatný je přístup k obsahu než nějaký super geniální systém bojování. To jsou takové fráze. Důležitá je podpora komunity, možnost se nějak identifikovat uprostřed davů, nenudit se opakováním dokola toho samého, nemít žádné výzvy nebo důvod proč hrát. Proto se mi třeba líbí, že mají level housing před pvp. PvP je fajn, ale je to drobnost narozdíl od možnosti něco tvořit. Ale uvidíme, revolučních mmo tady bylo a stejně se většina z nich stane zajímavá až potom, co se tvůrci chytnou za nos a zjistí, že síla mmo je v ohromné podpoře po vydání. Upravování, měnění a přidávání obsahu za pochodu ideálně hodně pravidelně je základ úspěchu. Další asi důležitou věcí je náročnost plnění některých met, aby hráči neměli všechno brzo a rychle. Takže uvidíme, tohle je zatím dost nezajímavé jména nejména...
-
Nemuselo by to být špatné ale trochu mne děsí že některé (dle mého názoru) pro MMO podstatné věci jsou obsažené až ve "Stretch goals" při dosažení vyšších sum. Jako například Crafting při dosažení alespoň 2,5 milionu dolarů a PvP dokonce až při dosažení 3,8 milionu dolarů. Jako MMO bez PvP a Craftingu, to mi hlava nebere. PvP zařazeno v "Stretch goals" až za věcma jako je Player Housing, nebo nové classy/rasy .... divně nastaveno
-
Nahodou ten nadpis je pravdivej. MMO nehraju
-
"Pantheon: Rise of the Fallen se odehrává ve světě Terminus, kde se setkávají úlomky dimenzí zcela odlišných světů, aby vytvořily dosti výbušnou politickou situaci, kde se rvou o moc a uctívače hrdinové, bohové a všeobecně drsné entity ze všech světů. Při další kolizi světů se sem pak dostali noví hrdinové, kteří přišli o své schopnosti i vybavení – a to budou hráči."
Ach jak originalni. Nevim jestli se mam smat nebo brecet. *7* -
Já nevim.. samotný fakt že hra bude klikačka se schopnostma na liště mě naprosto odrazuje, a je jedno jak se tento styl boje pojme. Na druhou stranu bych zabíjel pro dobré MMO s akčním real time combatem jako mají akční RPG.
-
-
Jo, take uz mne mackani schopnosti nebavi. Proto je soubojovy system to, co mne zaujalo na Neverwinter Online. Zbytek mne moc neoslovil, ale souboje se mi libily.
-
Takových je víc. Třeba Tera, C9, Vindictus a Panzar třeba.
-
-
Ano znám, problém je že většina z nich je asijských (nemam rád jejich styl MMO). A ještě některé absolutně postrádají nějaký MMO otevřený svět jako Vindictus. Ale je pravda že se tam pomalu posouváme. Těším se třeba na TESO jak se vytasí. I když osobně mam rači combat styl jako God of War, Legends of Troy, Rise of Argonauts nebo Dragons Dogma, případně The Witcher (ten je však náročnější pro MMO), tak soubojový systém TES je také docela fajn.
-
-
Tak pomalu se tam posouváme. Terra, GW2, TESO ... už všechny přichází se zajímavým akčním combatem.
Si myslím, že hrám stylu WoW, kde člověk stojí na místě a mačká miliony tlačítek pomalu zvoní hrana.
-
-
"Rise of the Fallen nebude pro každého " ty vole ty nadpisy jsou někdy horší než v AHA. Jako fakt to nebude pro každého? Co napíšeš příště Smutný, že "Rise of the Fallen se jeví zajímavě"?
-
-
jestli to je na tebe moc slozite, vrat se ke ctyrlistku
-