Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Nuze, zacatky jsou vetsinou krusne...
  • Proč se píše v tom článku, že je KSP prakticky dokončený, když se do hry má přidat ještě mnoho planet a měsíců, asteroidy, pásy asteroidů, nových vylepšení, možností, kampaň a dokonce i multiplayer? Ta hra nemá v současné době označení "0.21.1" pro nic za nic. Ještě se máme hodně na co těšit! *3*
  • Da se tam nejak naprogramovat draha letu rakety? Nebo se to porad musi ridit rucne. Hral jsem jeste open alfu ci co, a programovani tam nebylo ale dost se o tom mluvilo.
    • Shania
      zkus mechjeb nebo nedavno vysel skriptovatelny autopilot
  • KSP byla snad první hra, která dostatečně ukojila moje choutky po hře z vesmíru.
    • walltar
      JJ taky .... jenom tam šíleně chybí multiplayer. Vím, že je to technicky asi neproveditelné, ale kdybych to mohl hrát s kámošem tak bych tomu dal aspoň dalších pár set hodin.
    • jsem na tom stejně.. wanna fuck ?
  • rancor1223
    Skvělá hra, jen mě štve jak v poslední době spousta lidí kašle na zavedené a kvalitní mody. Mechjeb nefunguje (opraven až jiným modderem), KV Rocketry opuštěn, Mapsat taky... A celková nekonzistentnost modů (nesedí do designu hry). U takového MC (ke kterému se KSP blíží množstvím modů snad nejvíc) jsem tohle nikdy moc nezažil.
    • Jason_dinAlt
      Problém bude možná v tom, že kerbalspaceport.com má špatně udělané vyhledávání a mezi "most popular" je třeba MechJeb ve starší verzi.
    • Cože? V 0.21.1 mi Mech jeb 2.0.9 funguje bez problému. Co máš za verzi? Mapsat sice nechodí, ale vzhledem k novýmu Kethane Grid overlay, ho už ani nepotřebuješ, a ani nevim k čemu by byl mapsat jinak dobrej než k určování polohy ložisek ketanu. A je tam spousta skvělejch modů co fungujou (B9, Infernal robotics, Firespitter, Lazor, Katterpillar, Hooligan labs, ......), hra je navíc dost dobrá i bez modů.
  • PreidaQ
    Jsem moc rád, že se mu to nakonec podařilo dotáhnout skoro až do konce. Ten pocit, když v KSP třeba po spoustě hodin snahy a plánování poprvé přistanete s vlastním výtvorem na měsíci, je úžasný. (aneb, jak někdo na youtube poznamenal: "Satisfaction: Dark Souls level") *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit