Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uaaa wing commander ... kolik jsem u nej prosedel hodin pred cernobilou obrazovkou otcova laptopu po skole a honil lod po vesmiru za pomoci trackballu. jooo, to byly casy :) jsem zvedav, co z toho vzejde.
  • Já jsem pro, Freelancer byl gut a takových her dneska není.
  • A čo takto Galaxy on Fire 2 HD síce malá útecha a záplata za Freelancera ale poteší a celkom som sa pri tom bavil....
    Som zvedavý čo to za hybrid ohlásia. Dúfam že to bude zase niečo z vesmíru. Príjemná správa. *3* *5* *1*
  • Spaceforce:Rogue Universe taky nebylo spatny..
    Me by spis potesilo kdyby konecne neco vypotil David Braben , Frontier s dnesnimi grafickymi moznostmi by byl fajn. Ale to je jako chtit aby David Bradley udelal poradnej dungeon a Warren Spector System Shock 3 :)..delaj nejaky Mickey Mouse a podobny kraviny...nebo nedelaj nic...a je nuda..
    • walltar
      No tak dneska se dělá na hře, která má být jako elite ... ale šance, že opravu výjde je hodně malá. Infinity the quest for earth, dělá na tom tým pár lidí už několik let a engine hry je prakticky hotový. Na konci roku nebo na začátku příštího chcou jít na kickstarter se single verzí a na základě toho jak budou úspěšní budou pokačocvat na MMO verzi. Ale jak sem řekl i když doufám, že výjde tak tomu velké šance nedávám.
  • MickTheMage
    "...with games you create worlds" To zabolelo. A asi len skutocni pamatnici vedia preco :) Multiplayer ma nezaujima a to je skoda. Inak som Chrisove hry mal velmi rad. Aj ked on obcas ten Tie-Fighter bol mozno lepsi. Ale Freelancer, to bola parada naveky. Neprekonana hra a podobna uz asi nikdy nevyjde (ci uz co sa hratelnosti tyka alebo modovatelnosti :) ).
  • To mi pripomnelo moji oblibenou RTS http://www.youtube.com/watch?v=qNs2B7L93d0 .
  • WC forever! Hearrrth of the Tigeeerrrrr
  • risa2000
    Sakra, doteď si vybavuji jak na jediné 486 na fakultě se přes den počítaly proudnice a večer jsem tam hrál WC :). A Freelancer považuji za nejsmutnější počin, který měl atmosférou našlápnuto úplně maximálně a všechno ztratil krátkým příběhem a tím, že s koncem toho příběhu ten svět přestal nějak mít smysl. Nepamatuji si ale žádnou jinou hru, kde bych měl tak intenzívní pocit "vesmíru".
    • Freelancer byla dle mě nejlepší vesmírná akce (nevím, proč se píše simulátor) a koncem příběhu vesmír nepřestal mít smysl, neb multiplayer byl velmi živý...
    • Ja osobne mam radsi predchudce Starlancera. To byla bozi hra. Na bitvy obrovskych krizniku doted s laskou vzpominam.
      • Orthank
        Pod to se podepíšu. Osobně si však myslím že srovnávat Freelancer a Starlancera nelze, a to z jednoho prostého důvodu - joystick ("knipl" chlapsky). Starlacner se bez něj neobešel, ve Freelanceru byla hra na něm utrpením.

Jinak těch důvodů a odlišností proč nelze srovnávat nesrovnatelné je mnoho.... každá z těchto dvou titulů má svoje pojetí, jak někdo psal o chlup níže, Starlancer je simulátor, Freelancer je jakýsi hybrid mezi jinými žánry.

Každopádně pokud ten titul, který má vyjít, bude v duchu Starlancera, nebo Freelancera tak to bude pecka - teda pevně v to doufám, neboť o tak kvalitní skvosty je v posledních letech nouze.

Jen tak mimochodem ke Starlanceru - podařilo se někomu zachránit Klause Steinera jedné z posledních misí ? Bylo to vůbec reálné aby člověk dokázal splnit úkoly mise a zároveň zachránit tohle eso ?
        • Ahoj, asi tak na 15 pokus se to podařilo, ale byla to spíše náhoda :D a hlavně jsem se musel mrknout na návod jak ho zachránit :D. Ale nakonec jsem všechny mise udělal na Best Outcome doufám :D (U všech videí po misi se radovali a všichni na lodi mně gratulovali :D)
          • Orthank
            Výborně, jdu oprášit joystick !
  • a tak to je EVE ne?
    • kostejnesmrtelny
      Není, EVE je něco úplně jinýho, i když ze screenů se to může jevit podobně. V EVE tu loď neřídíš, resp. ne v tom tradičním významu.
  • walltar
    Já už si ani nepamatuju, kde sem naposled hrál nějakou dobrou vesmírnou hru. Dneska sou všechny buď fantasy nebo z Afghanistánu. *9*
    • Co třeba serie X? Mně třeba Freelancer nějak extra nenadchlo, měl jsem radši Starlancera.
      Freelancer mně přišel hodně zjednodušený už a nemohl jsem si zvyknout na to ovládání, v tom mně příjde Xko o dost lepší (Joystick). Nedávno jsem celou sérii koupil na Steamu za pár korun a postupně proletěl X2, Reunion a nyní hraji Terran Conflict, kde asi zabrousím víc a ovládnu celý vesmír :D. Jinak by měl během pár měsíců vyjít nový díl, těším se jak malý.
      • walltar
        X3 vyšel před 6 a terran před 4 rokama .... obě byli výborné hry, ale i dobrá hra někdy omrzí. A na nové xko se nějak netěším, protože tam prakticky člověk bude sedět jenom v jedné lodi. Ale každopádně zkusím.

Freelancera sem měl taky rád, ale to byla hodně akční hra a chyběla mě tam hloubka a propracovanost vesmírného simulátoru.

Ale jinak já pořád ještě doufám, že se podaří někdy vydat infinity na konci roku lidi co na ní dělají chcou jít na kickstarter se singleplayer verzí a třeba se to povede a ta hra bude dobrá. I když je to podle mě šíleně malá šance. No asi za 3 dny zkusím FTL coč vypadá jako zajímavá indie.
        • Walltar- To je pravda, jsou to docela fousaté hry, sice Albion vyšel nedávno, ale to je spíš jen datadisk. No ono popravdě ta jedna loď mě taky překvapila. Snad bude nějak upravitelná, kdo ví, ono popravdě původní X měl taky jen jednu ovladatelnou loď. Ikdyž, když jsem četl na fórech tu nevoli vůči jedné lodi, tak možná odložili hru na příští rok, aby doplníli ovládání ostatních lodí, ale to je spíš jen přání než realita :D *16*.

Magister:
          Ano to je pravda, možná proto jsem měl radši Starlancera, to byl taky spíše Simulátor, a teď jsem si vzpomněl na Freespace sérii, taky výborné "simulátory", ale to už je hodně velká historie :D

Ale na toto se těším, čím víc toho bude na výběr tím líp, posledních pár let totiž doopravdy skoro nic dobrého nevyšlo
          • ja jsem nekde cetl ze budete mit sice jednu vetsi lod ale budete si moci koupit stihace a ovladat je sam jsem na to zvedavej doufam ale ze stale pujde stavet vesmirne stanice a pod http://www.youtube.com/watch?v=LabrDe4XJo0
            • Aha, no teoreticky to možná budou řešit jak v X2, s tím dálkovým ovládáním lodí, kde šlo sedět ve větší lodi a na dálku ovládat jinou loď.
        • sleepless
          Je tu ještě pořád relativně čerstvý Albion Prelude, pokud jde o X3.
          • walltar
            To je pravda, že ten sem nehrál .... sem si řekl, že už mám X3 nahráno až až *1*
      • Magister_Peditum
        X3 je spíš simulátor, to bych s Freelancerem nesrovnával.
    • DarkStar One.
      • Na GOG za babku.
    • DeDy
      Co třeba Alien Swarm. Ta hra mi i po dvou letech existence prokazuje, jak hluboce je propracovaná (obtížnost Insane či Brutal) SciFi coop střílečka vetřelců. Je ale fakt, že mám dva kámoše, kteří si myslí to samé co já a stále spolu hrajeme. Doufáme jen, že Valve dělá na druhém hejnu vetřelců.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit