Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Carnage666

    To že je hrdina odfláknutý po stránce doprovodnýho contentu ve formě vlastního záporáka nebo příběhu je vina jen a jen Sony a jejich exkluzivity. Kdyby nebyl Spider-man exkluzivní postava jen pro jednu platformu tak by mělo smysl dělat další content kolem něj ale mít záporáka a mise locknutý jen na jedný platformě je ztráta času, navíc tvůrci už dostali jednou bídu za to že na to kývnuli takže si dokážu představit ten hate kdyby toho bylo víc než jen postava.

    Co se týče dalšího novýho obsahu co má přijít pro všechny tak se obávám že to hru nezachrání, na všech platformách je nízká hráčská základna a oni vydají novej content kterej nejde hrát solo 😂

    • Muže za to Sony jooo!??😂😂😂😂tak proč vůbec vývojáři na tuto exkluzivitu přistoupili .??? Hmmm čím by to asi mohlo být ,vůbec ne kvůli penězům vid??? 

      • Carnage666

        A já snad říkám něco jinýho? 😉 Vývojáři na to kývnuli kvůli penězům to dá rozum, ale pořád jim nesmrdí peníze od ostatních paltforem že jo.  Jenže jim trvá vydat cokoliv do tý hry takže vytvářet víc než hrdinu jen pro PSko by vytvořilo obrovský vakuum mezi PSkem a ostatníma platformama a oni chtějí peníze ode všech. 

        Jinak samozřejmě nevíme za jakých podmínek, proč a jak byla exkluzivita vyjednána. Buď Sony samo přišlo za nima s tím že jim dají pytel zlatých když to vydají jen u nich nebo to napadlo přímo Square Enix.  Nebo po úspěchu Spideyho hry má Disney se Sony nějakou dohodu. A stojím si za tím co jsem napsal, kdyby nebyla ta postava exkluzivní mohli by si s ní víc pohrát a přidat tam příběh a záporáka. Stačí to porovnat s releasem Black Panthera, dostal záporáka, lokace a příběh protože je na všech platformách ani nevíme jestli součástí dohody nebylo že tvůrci nesmí použít záporáka ze Spideyho pantheonu pokud ne tak to neudělali schválně aby nedostali další hate.

        • No davas to za vinu Sony,protože si kdysi dávno vyjednala exkluzivitu pro jednu jedinou postavu. Vývojáři tam tuto postavu vůbec nemuseli implementovat ,tech postav v MU jsou mraky a daleko zajímavější ,chtěli jí tam kvůli popularitě/ marketingu  a potažmo nalákaní prodejů… tady vidím chybu jen pouze na straně vývojářů…. Nikde jinde.

          Jinak mas pravdu , že kdyby nebyla tato smlouva, mohli by se na ní třeba  soustředit více, ale to pořad nic nemění na tom, že tu postavu tam museli mermomocí nacpat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit