Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci českého sandboxu Planet Nomads měří zájem hráčů na Kickstarteru
22.1.2016 | Adam Homola
25 příspěvků
-
Takový hezčí Space Engineers. Pokud oproti SE vychytají lépe velké hangárové dveře, písty, rotory, tak jdu do toho!!! Samozřejmě nesmí chybět nepřátelé, vesmír a milé by byly např.: křídla pro létání v atmosféře (letadla), nascriptované pohyby bloků pro vytvoření nohou mechwarriora a OTEVÍRACÍ KOKPITY!!!!
Pozor oproti SE jsou tu pásy, drsnější design a tunění obleku (což by v SE MĚLO být taky)!!! *14* *14* *14*
Věřím, že tahle hra bude pecka a je fajn, že SE má konkurenci, alespoň se kluci z Keen budou více snažit. *1* *1* *1* *1* *1* -
Takhle se ted budou delat hry v CR? Vokopcime cizi napady a prodame to jako vlastni? *7*
Palec dolu a na KS nepodporim... -
video se jim pěkně seká - jak bude asi vypadat hra ? : D
-
Nevadi mi, ze survival sandboxu je posledni rok tolik, ze se v nich uz nejde vyznat, mam tenhle zanr rad, tak jsem v pohode. Vadi mi ale, ze zadna hra neni vyslovene dobra a asi zadna neprezije early acces....
-
-
rust to zmákne, garry na to má
-
Ark to přežije.
-
-
podobnych her je tu vic nez dost, hlavne v early accessu, myslim ze dalsi neni potreba...
-
2 dny zpět vyšel v earlyaccessu Scrap Mechanic. Řekl bych, že se tu najdou lidé, kteří tenhle skvělý počin ocení, tak jako já.
A redakce by si ho měla také přdat do hledáčku, přes grafické pojetí rozhodně nemůžu říct že je to hra pro ty nejmenší, skrze spoustu mechanik,udělátek a zajímavou fyziku jsou možnosti skutečně obrovské.
Do budoucna to má neskutečný potenciál stejně jako Planet Nomads. -
-
pro ukázku dnešní výtvor :) https://youtu.be/KV_CyRuWsfo
-
-
Tohle tu už bylo milionkrát *7*
-
-
A nikdy ne pořádně.
-
-
Myslím, že trh začíná být poměrně dost saturovaný hrami podobného ražení.
-
-
A kolik z nich se dá hrát?
-
-
Co se obecně všech her o stavění vozidel týče, jsou jich kvanta. Spousta z nich je ve fázi early accessu, a i tak perfektně hratelných. Namátkou mě napadají: Kerbal Space Program, Robocraft, Besiege, můj černý kůň From the Depths, Space a Medieval Engineers, výše zmiňovaný Scrap Mechanic, SimplePlanes. A rozhodně jich bude ještě více.
-
-
Jesus chriest, saint ghost Amen... Praise the EA... amen praise the lord, sweet lord... ugh...
-
-
1,5 zatím uvidíme co No mans sky čemu chce tohle evidentně více než konkurovat aspon minimálně grafickým ztvárněním. *4*
-
-
-
No tak barevnou paletu zkopírovali z No Man's Sky, ještě aby to za něco stálo i herně.
-
Planet Explorers v grafice No Mans Sky, no tak to je super originální *1* *1* *1* *1* *1*