Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Europa Universalis IV: El Dorado předvádí na Amazonkách krásy nástroje na tvorbu národa
10.2.2015 | Aleš Smutný
15 příspěvků
-
CK 2 (760 - 1400) pak export do EU IV (1440 - 1840)
Q2 2014 HoI 4
Rád bych si objednal jednoho klona co za mě bude chodit do práce a zastávat společenské povinnosti prosím. -
lol, takovy velky pohori na nasem uzemi *15*
-
Novou Viktorku bych bral. I s tímhle editorem, prosím. *4*
-
-
Myslím, že se už dočkáme. Pro EU IV se budou ještě min. 2 roky vydávat DLC, HoI 4 startuje někdy v 2Q 2015 a jelikoš CK II má též ještě dost sil, zbývá už jenom nová Viktorka *4*
-
-
na muj vkus moc akční hra, porad se tam jen valčí (neni to trolling), taky pokud hrajete za cokoliv jineho než francii nebo osmany dostanete na perdel. nekdo by mohl namitnout že v historii se taky porad valcilo ale to neni pravda, po valce nasledovalo období miru
-
-
Souhlasím s tím že se ve hře válčí možná ještě o něco víc než by mělo, ale nesouhlasím s tím že by byla hra nějak moc těžká nebo závisela čistě na štěstí. Jedinou vyjímkou by mohli být domorodí Američané které jsem zatím nezkoušel. Jinak nejtěžší hry které jsem měl byli za Balochistan a za Neapol. Balochistan - malá chudá zemička která je z jedná strany obklopena Timurovcema kteří vás nesnáší protože jsou to nomádi a z druhé strany Indickými národy které vás nesnáší protože máte jiné náboženství a kulturu, můj výsledek bylo založení Mughlaské říše, ovládnutí celé Indie, Persie, Indonésie, Thajska a Vietnamu. Neapol - za ně nebylo těžké hrát, ale bylo těžké sjednotit Itálii, protože severní území které jsou k tomu potřeba jsou součástí HRE, kde nejsou vojáci nastupuje diplomacie, z Francie jsem si udělal spojence a s jejich pomocí porazil HRE, sjednotil Itálii a pak převálcoval Osmany. Všechno se dá, jen je třeba používat diplomacii a ne jen slepě útočit na vše kolem sebe.
-
-
Tak za indianov to tiez nieje tazke, skor je to len nudne zo zaciatku. Clovek je pri hre za nich velmi obmedzeny co moze prvych par sto rokov robit, hlavne kym sa dohrnu Europania ale potom to uz ide. A inak suhlasim nieje to tazka hra aj ked chvilku trva kym sa do toho clovek dostane.
-
-
Za Kebab ani BBB jsem nehrál nani jednou a že bych furt dostával na perdel se fakt říct nedá...jestli nebude problém trošku jinde ... *7*
-
-
ja hral za anglii a nedarilo se mi porazit frantiky
-
-
Tak pokud Francouzi sjednotí Francii tak se samostatně porazit moc nedají...mají ohromný příjem, manpower a ještě tu zkurvenou "lucky nation" fičuru, takže to chce nějakou solidní alianci...já je rozsekal za Savojsko i Německý rytíře (pak Prusko) (oni měli jen trošku rozrostlejší Brabant a pár bezvýznamných), můj spojenec Rakousko (takže skoro HRE), pár chytrých bitev, pár držených provincií a když se válka začala přiklánět na mojí stranu (pomůže i claim na nějakou blízkou (snadno obsaditelnou)provincii a tak mít pod kontrolou "tickin score") tak už to šlo samo a přidali se Španělsko i Anglie, protože většinou mají s BBB nějaké nevyřízené účty a do mírových podmínek osvobodit nějaký národ a takhle při každé příležitosti drolit...
Za Anglii jsem to ještě nezkoušel ale tam asi povede cesta přes Burgunsko nebo Španělsko jelikož přímé vylodění je sebevražda tak použít právo průchodu u jedné z těhle zemí a tam nakupit armády
Každopádně doufám, že pro anglický archievement není podmínkou udělat to ještě ve stoleté válce protože ta je ztrátou času
-
-
-
s Bohemiou sa dá celkom dobre vyhrať a aj spraviť dieru do sveta. Ale človek musí mať aj šťastie
-
-
Pokud je na národ standardně nastaveno 200 bodů, Amazonky by měly správně mít bodů 300, aby se odstranilo jejich znevýhodněné postavení mezi ostatními, muži vedenými národy. Okolní státy by je navíc nesměly napadat a při vlastní obraně mohly používat výhradně nezákeřné způsoby vedení boje s dostatečným předstihem ohlášenými protiútoky.
-
Po skvělém datadisku Art of War, tenhle asi vynechám. Ale na ty nový hry jsem hodně zvědavej, osobně bych bral pokračování Hearts of Iron. Koneckonců ani Victoria by nebyla k zahození :)
-
-
HoI 4 bude niekedy v 2Q 2015, tiež sa teším
-
Ups...HoI4 vychází (myslim) někdy v Q2 2015
-