Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tedy, Frozen Synapse je u mě hodně vysoko. Byla to super hra kterou jsem nehrál jednou :-)
    Tohle ale opravdu vypadá...divně. Nicméně nesouhlasím s Martydem, protože taktických možností bude určitě mnoho, jelikož každý hráč bude mít jistě jiné "schopnosti" (tak jako v FS jednotliví vojáci měli různou rychlost, zpbraně a rychlost palby), takže to bude tak na stejné úrovni (snad...píšu to, protože doufám že Martyd nemá pravdu :) ). Myslím že vytváření týmu podle toho, jaké schopnosti chceš mít mě přijde zajímavá možnost ...
    • GlaDOS
      Taky si myslím, že taktických možností nemusí ubýt. Naopak. Pokud budou mít hráči rozmanitější schopnosti, než je počet třít vojáků (pamatuji si dobře, že jich je 5?), tak by to mohlo být taktičtější (za předpokladu, že se arény budou generovat).
  • Kdysi na PC (cca rok 2004/2005)vyšla hra jako futuristicky madden, ale nevím, jak se to jmenovalo. Docela mě Frozen Endzone láká. Jdu instalovat Synapse :).
  • Frozen Synapse je pradani zalezitost, ale tohle nevypada ani zdaleka tak dobre. Taktickych moznosti notne ubyde a hra se dost rychle ohraje. Alespon to si myslim ja.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit