Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • romankubanektisc

    Svíravý pocit v žaludku jistě vývojáři pocítili, když vyšel (bezbarvý/prázdný) Ghost Wire Tokyo. "Ježiši my udělali to samý"! Ne, je to ještě horší. Apeluji na vás, važte si svého času a neinstalujte to.

  • No, jestli museli propustit polovinu zamestnancu, tak mezi nimi mel byt i ten reditel.

    • Derp_1337

      Hele, to je běžná praxe v lidské společnosti. Nejvyšší vedení něco podělá a pak se hledají viníci. A vždycky to odnesou ti úplně na nejnižší pozici. 

      Plány nejvyššího managementu jsou totiž vždycky správné, v žádném případě nemohli vymyslet hloupost. Takže očividně chybu udělali jejich podřízení, kteří ten dobrý plán špatně realizovali.

  • Corvus

    "Navíc nikdo ze zaměstnanců nepředpokládal, že zrovna Baldur's Gate III se „nafoukne“ do takových rozměrů." -  ¯\_(ツ)_/¯

    Na druhou stranu, EA hru drží stabilně pěkně 60 €, potažmo 70€ za deluxe verzi... Takže jestli chtějí aspoň něco prodat, měli by se nad tou astronomickou cenou zamyslet. Kor u titulu, kde si jasně změřili, že se fakt neprodává jako housky.

    Což KONEČNĚ udělali a na Steamu je hra do 28. listopadu za příjemných 29,99 €. Dal jsem Immortals šanci tento víkend díky demu a skoro se až stydím, ale hra mě fakt dokázala zaháčkovat. V ultra nastavení rozhodně je na co se dívat (některé scény jsou na pohled epické) a překvapivě se jim povedl svět, obličeje, dabing a i ten lore s válkami magiků není ve skutečnosti špatnej. Je co číst, hra má dost dialogů i různých lore útržků a schovaných truhel v prostředí. Nejvíc jsem se obával soubojáku a překvapilo mě, jak moc mě baví metat všechny ty blesky, koule a výboje a různě vše kombinovat a odrážet magickým štítem, případně si přitahovat nepřítele magickým bičem. Pokud by soubojový systém nebyl dobrej, určitě bych ztratil zájem, ale tady mě překvapivě dost bavil.

    Rozhodně doporučuji zdarma vyzkoušet. Demo má 26 GB, kompletní úvod, (nudný) tutorial a část příběhu (lepší). Za těch 29,99 € o Immortals ve skutečnosti dost přemýšlím + indie hře roku 2023 - Dave the Diver v deluxu za 20 € 🙂

  • To snad ani nema smysl komentovat. Zadne: dodalinjsem hrubkterou nikdo nechtel, je hloupa a lidi to nebavi hrat. Ne. Zadna sebereflexe. Muzou za to ostatnimprotoze udelali lepsi hru a vydali ji v tom samem terminu. To je fakt humorista.

    • Nerozumím vaší řeči!

      • bodmrazu

        "dodalinjsem hrubkterou"

        dodali jsem hru kterou

        "ostatnimprotoze"

        ostatni protoze


        Kolegovi se tam pripletlo nejak moc pismen navic.

        • Dekuji 😄 psal jsem bez bryli 😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit