Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asharak
    Aneb jak LoLko přichází o svou "originální" grafiku a feeling... hrozné -_-
  • spíš bych uvítal změnu v konceptu mapy a towery aby dělaly menší poškození a vůbec přizpůsobit hru nějaké early agresi aby se dalo pořádně bojovat už od začátku a ne mít toweru jako save save místo kam nikdo nemůže, klidně bych přidal i teleporty z doty nebo něco takovýho a LoLko bych hrál s chutí. Zatím mi víc vyhovuje dota ale komunita je stokrát lepší v LoLku a vývojáři se o LoLko stokrát lépe starají než o Dota 2 která je prostě naprosto zničená prací valve a v současném stádiu je dota 1 mnohem lepší.
  • cim dalej je to viac neprehladny hnus naj sa to hralo v bete ked tam neboli ziadne cool efekty na mape rovnako stare modely herov mali lepsi hit box nez teraz..
  • Já v tom vidím skutečně jen a pouze upgrade stávájící mapy na modernější vzhled :) Podobnost s Dota2 je podle mě čistě náhodná a mě to až zas tak stejný nepřijde ... to samý by se dalo říct o většině nových her, který jsou (co se grafiky týče) v hodně podobným stylu.

Důležitá je hlavně hratelnost, a ta se v Dotě a LoLku liší víc než dost :)
  • 2016 - novej rift furt nikde

soon
  • restore
    Uz sa neviem dockat, len si predstavit tie random fps drops na uplne novych castiach mapy :D Ale aspon sa konecne zbavia tych stromov z doty 1
    • http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/27f290/new_summoners_rift_polygon_comparison/
  • Hmmm, musím jakožto skalní fanoušek DOTY2 uznat, že tohle se povedlo!
  • omalovanka jak prase a zdrzujici aminace mob bossu.. lol ve stylu dota 2.. trapny docela
    • Tak se animace spustí kousek předtím než by se tam oběvil jak obvykle......
  • Neodpustim si to, ale opravdu to cerpa design z Doty, ale asi to taky nebude jednoduche vymyslet neco, na co vam bude koukat x lidi, a aby se jim to zalibilo. Nicmene jsem jeden z tech, co se tento novy update libi ;)
    • Mi se zdá, že to hodně čerpá právě z Doty 2. Z jedničky bych to pochopil, ale ta paleta, ten styl.
    • Myslis ze ich umysel je okopirovat dotu aby si tie hry ludia co ? pomyslili navzajom ? urcite nie, imho je to asi najkrasi ark ktory mohli vypustit aby hra nevyzerala kreslene az rozpravkovo... Po tych rokov to chcelo zmenu nech to vyzera ako stale zijuca hra aj v roku 2014, to, ze dota2 prisla az po masivnom uspechu lolka (ano to bol dovod, pred lolkom sa o dote 2 valve ani nesnivalo) toto nikomu nevadi, tak preco si nemoze lolko ukradnut nieco tiez...
      • Vývoj Dota2 začal v roce 2009, LoL vyšlo 27 října 2009.

Ten několika měsíční úspěch to určitě nakopl víc jak X let prvni doty, určitě. :)
        • spíš bych to formuloval tak, že LoL přišlo až po masivním úspěchu první Doty *3*
          • Ano s tim rozdilem, ze LoL byla jedna z prvnich ne li prvni, ktera vysla jako samostatna hra. Priznejme si to, Dota 1 byla proste jen jedna mapa ve W3. Tim ale Dotu 1 nechci schazovat mam na ni paradni vzpominky a uzil jsem si ji dost a dost.
  • Som zvedavý koľko Vám bude trvať poskytnúť info aj k inej moba hre ohľadom dosť zaujimavej info.
    • Mozna to bude tim, ze LOL je nejhranejsi online hra na svete a porad se neco upravuje a meni, zatimco v ostatnich moba je porad vsechno pri starym jenom se pridavaji hrdinove, takze neni o cem psat *1*
    • Borit je snazsi, nez tvorit. Redakce odvadi super praci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit