Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ripper
    Nevím proč zprávička říká PC když webové stránky projektu říkají zcela konkrétně Windows. Řeknu vám tajemství, existují i jiné operační systémy. A Mac už je teď taky (IBM) PC. Lepší je psát o operačním systému, nikoliv o hardwarové architektuře.

    "We are currently focusing on bringing the game out on Windows. Other platforms are possible later."
    http://druidstone-game.com/?page_id=6521
    • Tady se někdo snaží být chytrej co ripper......windows je PC a PC je windows.......Mac je okrajová záležitost a hry se na ni primárně nevyrábějí, pouze konvertují. A windows na jiné platformě než na PC prakticky paběrkuje, takže na co jiného než na PC by to bylo....? TO že vývojáří zmiňují konkrétně windows jednoduše znamená, že to bude na PC a nebude to podporovat Mac (protože proč taky)
      • ripper
        Za posledních pár let se časy hodně změnily. Ze Steamu je 99% her pro Windows, 50% pro macOS a 25% pro Linux. Takže tu není žádná mizivá minorita, všechny systémy jsou naprosto použitelné pro hraní. Pokud redaktor napíše "dostupné pro PC", tak je to matoucí a má to výrazně nižší vypovídající hodnotu, než "dostupné pro Windows". Zvykněte si, že hraní přestává být výsadou Windows. Konečně můžou hrát i uživatelé jiných platforem. A redaktoři by tomu měli přizpůsobit svůj slovník. (A nemyslím si, že by to mělo komukoliv jakkoliv vadit, Windowsářům je to přece jedno, jaké slovo se použije, a ostatním to jen pomůže).
        • V pořádku, jsi v ČR. Tady je všechno trochu opožděné. I myšlení.
    • Jelikoz jsou Windows synonymem pro "PC" v hernim svete, tak je snad jasne, proc zpravicka zcela v poradku rika "PC". Obhajovat jine operacni systemy, na kterych si HURA muzu zahrat Left for Dead 2 a další funny vyber, není na miste.
  • No výborně, cokoliv od tvůrců Grimrocku vítám. Navíc to vypadá pěkně, líbí se mi to asi víc než celá slavná Original Sin...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit