Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Radšej nech už je tu mab2.
    NW ani iný mod s palnými zbraňami som nikdy nehral, ale ak je to podobné ako WB, kde aj high tier strelci z lukov a kuší rozdávajú 1 shot killy zprava-zľava, tak predpokladám, že to nie je veľmi záživná hra z taktického hľadiska (keď si človek uvedomí aké biedne má možnosti ovládať jednotky v bitke).

Btw aj v nw je rovnako debilný systém "posíl", taktiky či surgery ?
    • Tikov
      Zaprvé NW je čistě MP záležitost- Muškety jsou v NW docela nepřesné, takže zkušení hráči jsou schopní na 50 m trefit tak 2x z 10 (a samozřejmě to většinou člověka zabije či přizabije), přičemž nabití trvá poměrně reálných 14-17 sekund ,takže je dostatek času na přiblížení se/ měnění pozice apod.
      Vítky na SP sytém vývoje hráče a omezení počtu jednotek na mapě a následné posily nechápu.
      • Napísal som, že som to nehral... netušil som, že je to mp only. Ak je to teda tak, ide to úplne mimo mňa, lebo mp ma vôbec nezaujal, celé mi to prišlo ako jeden veľký plytký clusterfuck.

Ja si teda radšej počkám na dvojku.
  • Tikov
    Přiznám se, že mi ACW v kombinaci s nechutí Vincenza z FSE k přesným zbraním nepřijde jako nejlepší volba. A trochu me zklamalo, že ani v BCoF nedojde na námořní boje :( Snad aspoň udělají nějaké modovací nástroje.
  • http://www.facebook.com/GamesMagazinCZ?bookmark_t=page

Máš rád/a hry . Podívej se ,
  • Magister_Peditum
    Škoda, že se nevrhli třeba na třicetiletou válku. Počet her z tohoto období je silně nedostačující. *15*
  • walltar
    Hmm napoleonic wars jsem nehál, hlavně je to tím, že mě tenhle typ boje se střelnýma zbraněma neláká. Sakra ale jak bych si dal ten MaB2. Každopádně tohle budu sledovat jak to dopadne.
  • XorxoxTalarius
    Musim uznat ze Napoleonic Wars jsem nehral, ale vtip na konec rozzaril muj den :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit