Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vypada to nadejne, tesim se.
  • matt
    Tenhle nový trend vývoje her, kdy je vše konzultováno s komunitou se mi opravdu zamlouvá! Myslím, že Kickstarter otevřel mnohým vývojářům oči a ty si konečně uvědomili, že když dají prostor samotným hráčům vymyslet a nebo se vyjádřit k určitým prvkům hry, tak se docílí daleko kvalitnějšího titulu. Myslím, že se začíná blýskat na lepší herní časy *4*
  • Jeste jsem Mark of Ninja nedohral, ale je to celkem hezky :) Ted jsem se i mirne zasek ve hre Unepic. Rekneme ze tyhle hry jsou nekdy zajimavejsi nez nektery AAA tituly, u ktery se kolikrat zamerujou jen na grafiku.
    • kickasl
      ano a nektere "tyhle" hry jsou taky na ho*(na nic), dokonce i mezi AAA hrami si musis vybirat, prijde mi, ze v komentarich se casto nadava na AAA hry, ale to neni jenom CoD (a i ten muze bavit, proc ne)... ne kazda AAA/indie je uzasna, jenom protoze je to AAA/indie, proste mi ten tvuj prispevek prisel trochu bezpredmetny(jeho druha cast).. a ja vim, ze jsem to vzal trochu do extremu, ale nevim jak jinak to napsat, kez mi mocny Thor odpusti
      • matt
        Mě teda moc bezpředmětný nepřijde.. Samozřejmě, že se i mezi indie hrama najdou šroty, zrovna tak, jako mezi AAA titulama. Jen jde o to, že indie tituly se ve většině případů nesnaží zaujmout dechberoucí grafikou, ale spíše zajímavým a neobvyklým nápadem, (znovu)hratelností a příběhem, což jsou ve většině případů aspekty, které člověka u hry udrží daleko déle, než jen krásná grafika..
  • Senzace!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit