Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zajimava diskuse. Vzdycky me bavi nejvic ty, ktery s hrama nemaj skoro co delat.
  • Stalker,Stalker,STALKER.... prosííím
    • Lost Alpha!
      • Pánové, když už jste nakousli lost alpha, jak se "pokračuje" v té misi ze začátku, kde musíte najít nějaké ty "poznámky Streloka" a pak to napíše do PDF "najděte Strelokovu skrýš"??? Vim, že ta mise byla i v původním SoCH ale nějak jsem se tam zasekl
        • az seberes modrou knihu za mapou, di pro flashdisk ve ventilacni sachte... je v jednom z pruchodu z chodby do chodby...
          • díky, zkusim
      • Stalkerskou trilogii miluji, stejně jako její povedené modifikace. Bohužel si nejsem úplně jistý, zda mezi ně Lost Alpha patří. Jsem v Kordonu a hra neustále padá a padá. Nějak se to po technické stránce nepovedlo. Upřímně mám strach to dál hrát, protože není nic horšího, než v polovině hry zjistit, že kvůli bugu nemůžete pokračovat. Jo, vlastně je - nemoci pokračovat kvůli bugu na konci hry.
  • Paul_cz
    Supr, snad to přispěje k jejich rozvoji a bezpečí. 4A je jedno z nejlepších studií dneška. Ale Dean Sharpe jako CEO překvapil, to byl snad původně THQák co jim tam vlítnul osekat Stalkera aby ho byli schopní vydat.
    • Myslienka, samozrejme, viac nez dobra, no vy vysledku sa nic z toho, zial, nemus prejavit. Mozno by nebolo odveci, aby sa z Ukrajiny odlifrovali aj tvorcovia STALKERa a azda POTOM by sme sa uz vskutku nemali co cudovat ake bomby si na nas autori prichystaju.SNAD!!!
  • Ukrajinu necekaji hezke casy. Obrovska inflace, na pokraji bankrotu, politicti smejdi=oligarchove rozkradou i to malo co prijde zvenku, natoz aby byli schopni zemi postavit na nohy. Mne pobavila zprava, ze hned z prvni pomoci MMF si nakoupili 75 suv vozu znacek toyota a chrysler. A k tomu oficialne vyzbrojene fasounske narodni gardy...
    Se nedivim ze ten kdo muze odtud zdrha. *2*
  • len nech im to vydrží...ešte pár Metro-hier by som si dal.:)
  • To je špatně.... Přesun z depresivní Ukrajiny sužované občanskými nepokoji na slunou a krásnou Maltu se může promítnout i do her co hodlají vytvářet. A místo temného Metra by jsme mohli dostat nějakou barevnou a optimistickou ptákovinu se zapadajícím sluníčkem a duhou s jednorožcema... Tito tvůrci se musí udržovat v depresy a kde jinde než ted zrovna na Ukrajině...
    • Na malte budou slunickovi obchodnici, programatori zustanou na ukrajine.
    • Depresy byla dobrá kapela.. Akorát nevim jak se ti to hodí do věty.
    • Mato1987
      tak je to správné, kázeň musí být soudruzi !!!!
  • Rozumný to krok. Taky bych zmizel kdyby hrozilo že zemi zachvátí válka a všechno by tak mohlo jít do kopřiv.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit