Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Next-Gen update na letitém Gamebryo enginu? To je dobrý vtip. Pravděpodobně jde akorát o port optimalizací ze Starfieldu.

  • Gulivera84

    Vzdyt to nejde ani naty konzoly spustit....boze to je horsi jak Cyberpunk po lanuchi....

    • To může být hlavní důvod toho, proč tlačí ten next-gen update. Akorát jim trvalo docela dlouho, než se o to začali zajímat.

  • Carnage666

    Velká škoda, celej tenhle next gen update mi přijde zbytečný. Pro PC hráče co používají mody to bude naprostý horror. Měli to vydat jen na konzole.

    • twicer

      Jo, je to takové poždímáčko spojené se seriálem, ale Skyrim si "next-gen" updatema taky prošel a moderská komunita to přežila.

  • Chce se říct že to je taky nápad dělat next-gen update na tak starou hru, ale hned poté si člověk uvědomí že Witcher 3 jej také dostal 🥲 Ačkoliv co do kvality (na zasazení nehledě) se nedá Witcher 3 s Falloutem 4 naprosto srovnávat 😂

    • twicer

      To já bych to klidně srovnal :P

      • Derp_1337

        Tak Fallout 4 byl přijatý dost rozporuplně. Pro dost hráčů to byla 2. nejhorší hra ze série Fallout. Takže Zaklínač 3 je určitě přijímán o dost pozitivněji.


        PS: Tou nejhorší hrou ze série Fallout je Fallout 76. A samozřejmě se nepočítalo takové to ždímání značky jako třeba Fallout Pinball.

        • twicer

          Já už tyhle žebříčky oblíbenosti moc neřeším, často to srovnávají lidé, kteří některé díly vůbec nehráli a slyšíš jen papouškované fráze, které se často nezakládali na pravdě už v době vydání. 

          Zrovna nedávno bylo na redditu fo4 velké téma, kde obrovský fanoušek Falloutu, který od vydáni plival na F4, si ho i reálně zahrál a chrochtal si blahem a sypal si popel na hlavu.

          F76, také patří do skupiny hejtovaných her už z principu, ikdyž je to zábavná hra, která vyčnívá stejně jako F4 povedeným gunplayem, craftingem a detailně vytvořeným světem vybízejícím k prozkoumání.

          Zaklínač je modla a má tento status po právu, ale tyto hry nejsou silné ve stejných aspektech, takže záleží čistě na preferencích hráče.

        • sankuri

          Tak s tim bych si jako veteran znacky dovolil znacne nesouhlasit. Hral jsem mnohokrat kazdicky Fallout zvlast F2 jsem dohral vice jak 30x), ktery kdy vysel a po technicke strance je F76 klenot, kde mam odehrano pres 1000 hodin a ke kteremu se vracim kazdy den, alespon udelat daily, kdyz uz nemam cas si zahrat dyl.

          Ovsem Fallouty byly vzdy o dobrem pribehu a taky enviroment storytellingu a tady bych si to dovolil seradit nasledovne od nejlepsiho po nejhorsi:

          Fallout New Vegas, Fallout 2, Fallout 76, Fallout 1, Fallout 4, Fallout 3, Fallout Tactics.

          • Derp_1337

            Tak nebudu popírat, že si F76 nenašel své fandy. Někomu se to očividně líbí.

            Nicméně jak jsem napsal, pro spoustu hráčů to tak platí: na nejvyšších pozicích New Vegas, F1 & F2, F3. Někde mezi je F Tactics. A na konci hvozdu se tápe F3 a F76.

          • Shodneme se asi jenom na tom že Fallout Tactics byl jeden z významně nejslabších dílů, rozhodně bych ale řadil F3 výše než F4 - ten svět mi dával větší smysl nežli v F4, nemluvě o zmršeném dialogovém systému a o generických questech typu běž zachránit další osadu, o příšerném stavebním simulátoru ala SIMS radši nemluvit 🥲

            Za mě osobně F1, F2, New Vegas, F3, F4...s výjimkou New Vegas jednoduše řečeno sestupná kvalita 😂 ale vyzkouším ještě F76 abych nekřivdil.

        • otazne je ci hodnotis F76 v case vydania alebo jeho terajsiu verziu.

          co som postrehol vela sa vraj zmenilo a je to o dost lepsia hra nez v case vydania a mozno je na tom zrnko pravdy kedze stale zije a stale dostava obsah. (pokial viem)


          ca sa tyka modu, Fallout: London mi strasne pripomina Hellgate: London (len nazvom of course), bol by zaujimavy aj takyto mod, ale kolko ludi by sa do toho pustilo? mozno dvaja :D z ineho pohladu, neviem v akom stave je dany mod, cize ma napadlo ze mozno ho este nemali uplne dotiahnuty a teda... O:-)

  • KIMCID

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit