Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • h0p3
    jen doufám, že zůstanou u zpracování MK9 a neudělaj z toho zas řezničinu pro desetiletý děti jako DC vs. MK
  • firebug
    Tvurci Mortal Kombat me dost stvou. Hlavne teda tim, ze zvysoka s3rou na PC. MK9 byl prezentovan jako navrat ke korenum, berouci si to nejlepsi z prvnich trech dilu. ktere se staly na PC kultem (minimalne pro me urcite) a PCckari zase utreli nos. To mi nerikejte, ze by se jim vklad do predelavky z konzoli nekolikanasobne nevratil.
    A jako dalsi pecku vyplodi tuhle zhovadilost, kde se v arene budou rubat neznicitelni uberlide z komiksu. Spin-off-y komiksaku me nikdy moc nebraly, ale tenhle zpusob -vsichni proti vsem a vsichni +- stejne silni, protoze jinak by to nebyla hra- ve mne vzbuzuje hodne negativnich pocitu. Slusne receno...
    Nejsem zkratka cilovka. V Americe budou prodeje zrejme OK, zvlaste bude-li to pristupne i desetiletym deckam..
  • Core
    Já si myslím, že DC má u nás naproso stejnou tradici jako Marvel. Nebýt Crwe, tak tu nemá tradici ani jeden comics. moloch.
    • Já osobně z CRWE bleju, promiň.

Jsem velkej fanda DC. Marvel bejvával a měl jisté kouzlo, ale vyrostl jsem z toho a chci kvalitu a příběh, takže DC je jasnou volbou. Ale obě společnosti mají jisté kouzlo a člověk se najde v tom co mu sedne.

CREW je fajn pro nenáročné lidi, co tak bádají co by se jim mohlo líbit. Neříkám, že to je špatně, že něco takového u nás vychází. Naopak, pro neznalce je to dobrá spojka se světem komiksu. Ale když se podíváš do obsahu CRWE tak tam najdeš pouze komerční tituly, které zrovna nejsou až tak dobré. Ale protože zrovna běží film AVENGERS v kinech, tak to tam namrskáme, aby si ti "newbie" čtenáři namlsali ještě nějaké to sousto.
  • Pokud to bude stejne hnusny jako posledni mortal kombat, tak ne, dekuji.
    • ty jsi se u toho bál nebo co ? *3*
      • Připadáš si vtipnej? Gameplay Mortal Kombatu je fakt divný a nepěkně se s ním hraje. Ještě hůře, když je to 3D.
  • no batman mi tam nesedi ...zdyt proti tem ostatnim nema nejmensi sanci ...stejne tak superman ...to budou mit vsichni kriptonitovy granaty? :D
    • vlastik.plaminek
      Batman je snad jediný smrtelník a vůbec snad jediný kdokoliv, kdo kdy Supermanovi nakopal zadel (Dark Knight Returns od Franka Millera z roku 1987). Nejsem si ale 100% jistý jestli je úplně jediný, protože univerzum Supermana jde totálně mimo mě.
  • Malleth
    Pegi 13
  • Ten CGI statický úvod se mi líbil velice, enginová část už působila poněkud levněji a o dost méně lákavěji, hlavně Diana tam vypadala sexy asi jako Batgirl v podání Alicii Silverstone (čti vůbec). Ale Batmanovo a Flashovo brnění bylo hodně fajn.
    • Vzhled hrdinů je z nové série 52. Doufám, že to bude lepší jak MK vs DC.
      • DC The New 52 čtu celkem aktivně, vzhled je jím určitě inspirovaný, ale třeba Supermanův kostým je dost jiný (ano, trenky zmizely, ale upevnění pláště je jiné a nemá límeček), Flashův kostým taky v komiksu nepůsobí jako až takové brnění a Wonder Woman má zde navíc dlouhá kaťata a při tom má tak krásné dlouhé nohy... rozdíly tam hold jsou;) Batman pak vypadá v každé sérii, ve které je (a že jich je asi 7 plus další, kde se občas mihne), přece jen trochu jinak.
  • Tak jestly to bude jako DC vs MK tak potež pánbůh..
  • Tak těším se na vysvětlení toho jak dokáže Batman prokopnout Solomona Grundyho skrz barák *1*
    • Já chci tohohle batmana v arkham city. *14*
    • Ňáký tabletky, ne? *1*
      • No nevim čim ho naládovaly ale asi mu to pomáhá *2*
  • Vezmu supermana vyletim a odstreluju leserem ... to asi nepujde co?
    • BoB.2
      Jo a Batman jelikož je jedinej člověk jde hned po první ráně k zemi. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit