Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra bude podobná TERE, se zaměřením na PvP. Ano je to korejská hra, takže člověk musí počítat se vším co to přináší.


    Každopádně kdyby toto MMO někoho oslovilo, tak máme komunitní discord: https://discord.gg/N8wjvERYkd

  • Humac...
  • Pane Patrik Hajda. Bluhole je publisher PUBG, ne creator. To je vidět jak se jen prostě překládají články zahraničních "novinářů".
  • Je to primarne cileny na asijskej market. Nic vic v tom nehledejte.
  • Dalsi korejsky humus.
  • Jack1947
    Aha takže řeči že se na to nevykašlou... " dodělaj " padnou někam kam vniveč ? už jsem se bál že budou trhat partu erly akcesu... ale to bych byl až moc naivní...
  • Rejsek
    To je boží *14* . Ujíždím teď na Elexu a tam se mi ta kombinace scifi s fantasy hrozně líbí. A tohle je jak MMO Elex na steroidech. Co mě v těch korejských hrách ale neskutečně se*e, jsou ty roztomilé zvířata, jako NPC. Nevím proč. Přitom doma máme malou roztomilou králičici, kterou zbožňuju a vydržím ji hladit i půl hodiny, když mi přileze k nohám u kompu. Ale v těch hrách *10* ......tam to mám chuť rozmlátit kladivem na krvavé sra*ky *16*
  • Co to proboha je za prisernou patlaninu ? Jako kdyz koupili prava na nejake nedodelane korejske mmorpg a snazi se rychle vyuzit jmena, ktere jim udelalo PUB.
  • Say10
    Early acces je prostě zlo dnešní doby. Ano ta myšlenka je hezká, že se dá hráčům za poplatek možnost si zahrát jimi očekávanou hru dříve než vyjde její plná verze a ještě to pomůže vývojářům dotovat jejich práci nebo dokonce získají peníze na to, aby ještě přidali něco víc než původně plánovali, ale to by se pak na to páni vývojáři nesměli vykašlat a hru opravdu dokonce dotáhnout. Krásný příklad je ARK, který se stal poměrně hitem a jeho early acces verze se poměrně dobře prodávala, ale jakmile vývojářům došlo, že 90% hráčů co by si hru koupilo po vydání si už koupilo early acces verzi a tedy plnou verzi si už nekoupí skoro nikdo (oproti tomu kolik lidí si jí už koupilo), takže na tom už moc nevydělají při vydání, tak se na to prostě vykašlali a ARK už se nějaký ten pátek vyvíjí a přesto jeho optimalizace stojí za kus ho*na. A tak dopadnou hry s early acces z 90% všechny. Buď během vývoje vydělají už dost a tak se na původní hru vykašlou a půjdou o dům dál nebo se naopak o early acces verzi nebude zájem a tak se na to vykašlou, protože jim dojde, že by zájem asi nepřišel ani při vydání. Prostě zlatý časy kdy demo bylo zadarmo a vyšla až plná hra. A kdy vývojáři dostali zaplaceno až za hotový produkt a ne za polotovar bez záruky kvalitního výsledku nebo dokonce dokončení.
    • Myslis jako trebas ... SC? ;D
  • Myslia si, že ak PUBG má taký úspech, tak že bude mať úspech aj toto. Nebude. Bude to fail.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit