Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Není to tak špatné je to docela jednoduché na ovládání celkem zábava jen ten matchmaking ten už tolik zábavný asi není no *7*

    Určité třídy a ability z toho dělají zajímavější hru kdy asi v 3minutách musítě vědět jak kontrovat nepřítele... co mi trochu vadí že je to fakt na záchvat hrozně přebarvené a pokud člověk ztratí pozornost to je konec ale jo baví ale tedy ne že bych hned chtěl koupit Ai je tam extrémě dobrá a ne opravdu není legrace prohrát třeba 10her v kuse . Nedovedu si představit ranked mod no a za vyhrávání se dostávají jiné skiny , emoty a postavy/ksichty. Tohle vr vr bych se nedovedl představit když z toho dostávám záchvat ted ale nej je asi 3v3 to není tolik o skillu takže se tam dá trochu odpočinout - oproti 2v2 kdy není legrace nést zátěž druhého nooba na sobě - ano pár her jsem leavnul. Holt se nedá nic dělat ale nebaví mě hrát něco co je prohrané... Většinou když někdo leavne tak ai zajistí výhru.

    HAoodně zajímavá hra která možná v budoucnu bude chtít více modů.
  • Při čtení titulku mi vytanul skvělý Speedball 2: Brutal Deluxe, ale tohle bohužel vypadá na nějakou barevnou disko blikačku. Škoda.
    • Jack1947
      Nevadila by mi ani ta stylizace... ale asi to bude pro nějaké extází naplněné hráče...
  • Jack1947
    Takovej frenetičtější tron na lsd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit