Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Spec Ops připravují Dead Island 2 pro PC a next-gen konzole
10.6.2014 | Adam Homola
15 příspěvků
-
1:34 Wilhelm Scream.
Nevím, jestli se dožiju doby, kdy se přestane používat :) -
Parádní trailer, srandovní a zároven správně drsný... ta hudba taky brý. Pecka. *4*
-
Snad se dvojkou splní to, co u zombie hry chci už hodně dlouho. Rozjebávat hlavy zombíkům ve městě! V ulicích mezi kolonami aut, v rozmláceném obchodě, v parku, na parkovišti a tak... Žádný hrady, hřbitovy, džungle. Proto se taky těším z toho, že Dead Rising 3 vyjde brzo na PC.
-
Kdyby chtěl někdo song z traileru - https://www.youtube.com/watch?v=EY-dmj8vgko&feature=kp
-
První díl bavil dobře a po celou dobu, ale rád bych si to dal v jiném klimatu. Pláže a palmy atd moc nemusím, ale pokud to bude dobré tak je mi to jedno.
-
Trailer úsmevný a zábavný, skvelú pesničku vybrali, najprv som nechápal čo to prezentujú, netušil som, že prídu s novým dead island, som rád, že na tom nerobí techland, aj keď nechápem ako chce yager po spec ops the line urobiť tak trocha uvoľnenejšie pokračovanie dead islandu, ktorý sa bral až príliš vážne. No uvidíme
-
Fakt jsem si myslel, že Dead Island 2 bude nějaká kachna, páč duchovním pokračováním původní hry je Dying Light. Dělat 2x to samé mi přijde zbytečné a víc bych tedy chápal nějakou to online nástavbu. Trailer ale pobavil a i podle informací to vypadá spíše na takové správně praštěné Dead Rising 3, což není na škodu a ten "online titul" může být vlastně mulťákem té samé hry, jako tomu bylo u GTA V. Jsem dost zvědavý, protože Dead Island byl pro mě i přes své mnohé nedostatky jednou z nejlepších zombie her...
-
Hlavné je, nech odstránia:
Level scaling. Bola to extrémna otrava a vôbec sa neoplatilo zabíjať zombíkov, lebo čím mali vyšší level, tým to bolo horšie a horšie. A drop aj tak nestal za nič, a hlavne sa tie veci rozbili po minúte -
Trailer je hodně zábavnej. Jestli bude celá hra takhle černohumorná, bude to zábava... Ale nemůžu nepřiznat, že na mě ta vážnost a atmosféra prvního dílu fungovala hodně. První kroky po "mrtvý" pláži ve mě vyvolávaly celkem dost pocit beznaděje a zmaru... a i když jsem se u tý hry nebál, podobný svírání žaludku mi vydrželo víceméně pořád.
-
-
poprvé co mi sluncem zalítá pláž naháněla husí kůži
-
-
Definitivně. Poprvé jsem tam jen tak stál a čuměl na tu krásnou vodu... na na kusy těl na pláži...a fakt jsem tam nechtěl bejt :)
-
-
-
si porad rikam.. loni byl nextgen ps4 a x0 a letos je nextgen co? ps5? uz by se tomu nemuselo rikat next gen kdyz uz to je zastarale, ne? *16*
-
-
No ono by sa to malo automaticky nazyvat na current gen, kedze sa uz bezne predavaju. Ale tak PR hype masineria na next gen vyraz nalaka viac ludi.
-