Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci STALKERA spustí v lednu evropskou open betu střílečky Survarium
29.12.2014 | Petr Poláček
12 příspěvků
-
Proč píšete, že stalker nikdy nebude, vždyť se GSC Games zase spojili a prý dělají na postapokalyptické hře.
-
hraju uz mesic v kuse a s ru serverama nemam problemy a vse slape tak jak ma..
-
Ej ty bisťu to bude mať viacej bugov a glitchov ako dayz a warz dokopy :D
-
-
Prosim nereagovat na toto Slovenske cosi! Je to jen nicka se smutnym zivotem ,ktera zije ve vlatnim stinu.Kazda reakce na neho mu lesti jeho nicotne ego, hledici do prazdne skorapky sama sebe.2
-
-
O čo ide tublatanka? Vadí ti, že mám svoj vlastný názor, ktorý sa nebojím prezentovať? :) Mimochodom tie totálne zcestné chujoviny o živote vo vlastnom tieni, egu a nejakej škrupinke sú viacmenej odveci, kedže všetci vedia, že ja som jednoducho dokonalý. Keby si sa nebodaj dostal k môjmu životopisu, tak by si to určite pochopil :)
-
Je to sice nynější trollmaster, ale bugy a glitche se zcela jistě nevyhnou, když ve všech stalkrech jich bylo zezačátku požehnaně. *3*
-
-
Ak dobre počítam , tak to je už tretí krát čo to slovo spomínaš, ty máš nejakú nezdravú až prehnanú zameranosť na to slovo "trollmaster" Prezraď mi teda, kto alebo čo ten trollmaster teda je? Len aby to nakoniec neskončilo tak, že ty si sa v mamičkinom brúšku točil a točil až dovtedy až kým sa ti nepodarilo pupočnú šnúru okolo krku svojho omotať a po asfyxii si na svet prišiel tak trošku narušený a preto jediné slovo čo vieš povedať je trollmaster.
-
-
http://www.marinetechproducts.com/pages/TrollMasterHome
-
-
Takže okrem novorodeneckej asfixie to je aj ľahučký štrajchnutý down...hmm, ťažký život musíš mať.
-
-
-
-
-
-
Pochopil jsem dvě věci ,i když tam pořád vyjou vlci žádný tam nejsou, a sniperkou nic netrefíš. *12*
-
Měl jsem možnost hrát a tyhle teamové hry se sbíráním baterií jsou celkem o ničem, protože 9/10 her hrajete s lidmi, kteří jedou TDM alá Call of Duty *11*
-
-
Naposledy když sem to hrál tak tam nefungoval matchmaking a dávalo tě to se základníma zbraněma s 0 dmg proti high level hráčům s armorem, lagovalo to jak ďas takže hit detekce úplně o ničem xD
Jako PVP je to prostě slabé, dokonce je to ještě horší než PVP ve stalkerovi, víc mě zajímá freeplay.
Design map je ale zajímavý a má to atmosféru, takže se na to 3 roky slibovanou Evropskou betu docela těším. Jen aby si zas nevymysleli další výmluvu :)
-