Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Test Drive Unlimited stávkují na protest plánů Atari
11.5.2011 | Petr Poláček
15 příspěvků
-
EDEN si za to můžou sami, TDU2 je katastrofa.
-
-
Ze je TDU2 katastrofa s tim naprosto souhlasim. Otazka stoji nakolik za to muzou Eden Games. Vyvojarsky tym Eden neni nezavisly. Jsou to normalne Atari vazalove. Je mozny ze producentka byla dosazena od vydavatele tj Atari a plnila zamer Atari. Vyvojari jenom delali co po nich chtela. Ze z toho udelala Simiky a Simikum odpovida i jizdni model je jasny. Je znamo ze francouzi ani italove fyziku moc neumej. Ale udelat hru kde je jizdni model horsi nez v predchozim dilu to je spise dukaz producentskeho zasahu. Prizpusobeni cilove skupine ktera se jim zdala nejzajimavejsi. Decka ktera si chteji zabydlovat baracek v garazi mit nablyskany fara a jezdit po mejdanech. Ze to nazvu hry vubec neodpovida je vec jina. Ale uspesne nazvy se proste jenom zneuzivaji jako marketingovy tah. Ze je hra plna chyb muze byt rovnez vysledek chaoticke produkce. Mne osobne ta zenska co to vedla pripadala hodne zvlastni a buhvi jestli ma vubec ridicak. *1*
-
-
Nj, Francuzi :))
-
Najednou vám jsou komoušký odbory dobrý *10*
-
-
Tady si někdo plete odbory a komuny...
-
-
"protože jim o něco jde"
no v prvé řadě o práci.. -
No jo, Atari....kdyby následovali osud Jowoodu, vůbec by mi to nevadilo.
A Eden by pak mohla koupit třeba Bethesda, přikoupit jim engine SHIFT2 a zadat úkol - udělejte nejlepší závodní hru vůbec, máte na to kolik peněz a času kolik potřebujete!
*4* -
-
Ani omylem, hochu. Test drive unlimited je ta nejtrapnější závodní hra za poslední léta! Je simulace, je arkáda a pak je TDU. Debilnější jízdní model bez poškození jsem nezažil.
-
A dopadlo by to jako TDU2, kterým se neposunuli naprosto nikam od prvního dílu... dostali dvě šance a žádná sláva z toho nebyla, tak je holt zaříznou, tak už to chodí.
-
-
Test Drive Unlimited 2 je hodně dobrá závodní hra,kdyby měli více prostředků jistě by to bylo ještě mnohem lepší.Každopádně já jim fandím a doufám že budou moci pokračovat dál a pokud možno s lepším vedením a více rpostředky..
-
-
TDU 2 bylo oproti prvnímu dílu opravdu slabý odvar. Byla tam asi třetina aut, jízdní model byl hrozný a protivníci neschopní, navíc mě tam neustále sra*a debilní autoškola po každých 5 závodech. Zkrátka to bylo po všech stránkách horší než TDU 1 a nepřineslo nic nového, což mi u dlouho očekávaného pokračování jedné z nejlepších závodních her rozhodně nestačí.
-
-
Vývojáře z Eden games bych zavřel na doživotí. Ještě, že jsem TDU2 nekoupil, stačilo mi to vyzkoušet. Vím, že to nemá být simulátor, ale to co z toho udělali už je moc. Facewearinggaragepokerbook.com humus velebnosti jdu blejt. Kdyby raději přidali trochu rozumné fyziky a zachovali model předchozí hry (šíleně mi chybí motorky), přidali nutnost opravy poškozených aut (aby se online neproháněli všichni ve Veyronu), tak by to byla naprostá pecka...
-
-
Omluvou by pro tebe bylo jen to, že jsi TDU1 nikdy nehrál - TDU2 je proti TDU1 absolutní zklamání, ta hrůza je skoro nehratelná.
-
Pro mě osobně to bylo zklamání, třeba Atari najde někoho jinýho, kdo to udělá líp, takže bych rozhodně nelámal nad TDU hůl :)
-
-
-
-
Ehm, nechci být hnidopich, ale česky se těm "uniím, v kterých se zaměstnanci sdružují", říká "odbory" :) Jo, to slovo je trochu zprofanované, ale rozhodně je v tomto kontextu vhodnější. /trolling off