Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Watchmenů a Broken Swordů chystají novou hru
4.7.2012 | Petr Poláček
19 příspěvků
-
The Dark eye. Je to podle povídek E. A. Poa a docela mne to bavilo.
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Dark_Eye_%28video_game%29 -
-
... ehm to byla reakce na hovnožrouta ohledně doporučení...
-
-
Tvůrci hry Watchmen aby si to někdo nespletl s tím světoznámým komixem, jehož tvůrce je Alana Moore.
-
-
a aby si skvělého Alana Moora nespletl s kmotrem konspiračních teorií Michaelem *15*
-
-
Když už jsme u těch adventur. Nemůžete mi doporučit nějakou dobrou záležitost? Něco mysteriózního/horrorového typu Still Life, GK, fahrenheit, Dark Seed, I have no mouth but i must scream?
Docela bych si dal nějaký chytlavý příběh -
-
Mysteriozní je i celkem nový Gray Matter, to se mi i líbilo.
-
-
jó to jsem měl možnost chvíli pohrát, ale nějak mi to nesedělo. I ten vizuál byl kupříkladu v porovnání k takovému poslu smrti 2 hodně slabý.
-
-
Mysteriózní/scifi Gemini Rue.
-
-
hrál a byl jsem nadmíru spokojen, žel bohu se tu objevují povětšinou názory s notoricky známými fláky
-
-
Harvester, Phantasmagoria, Post Mortem (prequel ke Still Life), Gabriel Knight.
-
-
krom harversta notoricky znám, ale ten vypadá zrovna jak mnou neoblíbené interaktivní filmy
-
-
Sanitarium - to bolo celkom zaujimave.
-
-
Zrovna Sanitarium bude ještě pár hodin za $4 na GOGu
-
-
nó, to bude asi trefa do černého, děkuji.
-
-
-
Posel smrti, Discworld Noir, Post Mortem např.
-
-
tyto tituly jsem žel bohu již hrál :)
-
-
-
Beneath a Steel Sky ♥ ♥ ♥
-
To já bych chtěl další Noctropolis, dobrá věc, kterou skoro nikdo nezná.. A taky sem zvědavej, co se vyvrbí z pokračování Texe Murphyho, kterej je prý na Kickstarteru, protože Under a Killing Moon je nezapomenutelný.
-
spíš staronovýho Gabriel Knighta bych moc chtěl....něco temnýho...hororovýho....