Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Me se ty kreslene navrhy z her libi vic jak samotna grafika.
  • Já se hrozně těším hlavně na Cyberpunk 2077 a určitě taky na Zaklínače 3. Bude to podle mě super. Tihle vývojáři dělají jen ty nejlepší hra a dávají si hodně záležet. *15*
  • KaloSaper
    Přeji jim jen to nejlepší.
    A) Přišli s prodejem starých her v době, kdy se studia soustředila ve velké míře na AAA tituly. A vyšlo jim to perfektně.
    B) Dělaj perfektní hry.
  • No nevim, deskova hra se zaklinacem? Nestaci jim prznit zaklinace na monitorech? Nerikam, ze zaklinac byl spatna hra, svet se mi libil, herni mechaniky taky, karticky s prsatkama sem vyzobaval jak achievementy. Nicmeně rozvoj Geraltovy postavy me teda urazil, mozna ze v polskem orginalu se Geralt chova jinak a ten sarkasmus a zahorklost jez je pro me Geraltova trademark, je vysledkem vynikajiciho prekladu pana Komarka, ale spis si myslim, ze je to vysledek naprosteho diletantismu. To ani nemluvim o dialozich, ktere mne tedy nezaujali. No nevim vkladam vice sanci do toho cyberpunku.
  • Jen aby je to nepozralo ...
  • Nestačím zírat: Jestli jen z poloviny realizují své plány tak klobouk dolů. Tuhle firmu miluju a doufám že Cyberpunk bude další jejich úspěšná značka.
  • Az zacnu robit hry urcene pre USA trh, bude amen aj s CDPR a prakticky zanikne posledna dev firma ktora robi decentne Ackove hry. Ale to uz hovorim o 2017+. Mne staci ze sa dozijem zaklinaca 3. A Cyberpunk. Ak ten bude mat pokracovania a dopadne ako Dead Space 3 a ine hry urcene pre ameriku, to bude koniec mojho PC hrania :)
    • Veskoslav
      Proč by měli proboha něco tvořit pro Ameriku? To není střed světa. Takové Polsko má 1/4 kupní síly USA a to nemluvím o komunitě Poláků v USA.....A to máš jednu evropskou zemi.
      • Magister_Peditum
        No spíš tak 1/8 kupní síly, ale krom toho, že se v USA pořád za hry utrácí nejvíc, takže je její trh pořád brán jako klíčový, tak souhlasím. *3*
  • No výborně! A než se tak stane, jdu si zahrát Zaklínače :). Už zase :D. Přeji co nejsnadnější vývoj.
  • KIMCID
    ten obrázek je super asi dílko nějakého kouzelnika ten zničenej hrad
  • misho8723
    :D som sa zasmial pritom ako je spomenuté, že ich "menšie" tituly majú mať hernú dobu okolo 20 hodín :D... pričom ostatné štúdia vydávajú svoje "blockbustery" s hernou dĺžkou 5-6 hodín.. CD Projekt je proste klasa.. nech sa im darí aj naďalej a to isté platí aj pre GOG
    • Ved Zaklinac 2 mal ledva 16 hodin a slubovali 60.
      • Veskoslav
        16 hodin? Co lžeš......
        • 16 hodin, vsetky questy danej cesty ktoru som si zvolil, no rush, vsetky knihy precitane, vacsina itemov vycraftenych, dark obtiaznost (vycraftene aj k tomu prisluchajuce 3 komplety), hrane bez titulkov, cize vsetky rozhovory som pekne pocuval, nic som nepreklikaval. Jednoducho vsetko co sa dalo som robil a v klude som si hru vychutnaval. O to viac som sa zdesil, ked som to presiel za 16 hodin aj zopar minut.
          • LuckyBaal
            u mě asi 46 hodin na Dark, 16 hodin neni možńý... *3*
          • No, tak to se ti asi rozbilo zobrazování uběhlého času ve hře :)
            Nakonec jsem měl 51 hodin s tím, že jsem někdy dialogy proklikával, protože jsem to měl na začátku přečteno rychleji a nechtělo se mi čekat, než se vykecají (čehož jsem později litoval, protože se překlad sakra lišil od polského originálu). No a to se tam nezapočítávaly rozvětvené konce, které jsem zkusil (v rámci možností) všechny.

Těch 60 hodin je podle mě slušný odhad, za jak dlouho se hra důkladně přejde ;)
            • Já to měl 46h *3* . Problém bude asi vážně u kolegy. *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit