Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Zeno Clash představují hopsačku Abyss Odyssey
6.3.2014 | Ladislav Loukota
9 příspěvků
-
Homeworld nepotřebuje nový vizuální kabátek, hrál jsem ho poprvé před cca 3mi lety a grafika mě na tak starou hru překvapila, mnohem raddši bych byl za remake battlezone 1 i když ten taky vypadá slušně, ale zasloužil by si remake do novějšího enginu, přece jenom je mi líto nevyužívat současný hardware a takhle skvělá strategie od té doby zatím nevyšla
-
-
sorry špatná diskuse, musím být fakt asi přepracovanej, nebo spíš "nadšenej" z mojí "extrémní" dnešní výplaty *1*
-
-
Hodně slušný vizuál. Fakt se mi to líbí.
-
ACE Team jsou sympataci. Jsem rad, ze i po nevalnym uspechu Zeno Clash 2 pokracuji v divnych hrach :)
-
Her z pravěku není moc. Zeno Clash jsem nedohrál, ale velmi mě rozesmál - pokud by to mělo být ve stříhu Abea, beru všemi deseti.
-
-
Z toho videa to spíš vypadá, že s Abem bude mít společný jenom název.
-
-
Abe je jen jeden. Ten funky přístup ze Zeno Clash by jim mohl trochu pomoct. Třeba něco vymyslí.
-
-
-
ACE Team - asi jediný dev studio, který šlo do diskuzí na TPB poprosit hráče, aby Zeno Clash 2 nepirátili, ale legálně koupili, pokud se jim opravdu líbí. Respekt. *5*
-
Vypadá to zajímavě. Tenhle tým dělá vůbec zajímavý hry. Zeno Clash jsem dohrál na jeden zátah a přišlo mi to skvělý. Hlavně v tom, že jsem si neustále klepal prstem na čelo a nechápavě kroutil hlavou s tím, že nechápu, o co tam vlastně jde.