-
doufam, ze nedojde k tomu, ze se na ps3 verzi vyprdnou ... zas tak moc rpg her tam neni *9*
-
-
Mate tam skveleho Demons Souls, co bych za nej dal, kdyby vysel na PC a nejlepe s ceskymi titulky, to bych si mlaskal hernim rpg blahem :)
-
-
Mal som možnosť vyskúšať PC verziu, ale to ovládanie je hrozné. Asi pol sekundová odozva kým sa stlačenie tlačítka prejaví na obrazovke. A jazda na koni je o nervy. Trafiť sa s ním na most mi trvalo bezmála 30 sekúnd.
No je tu možnosť že mám len niečo zle nastavené, ale skôr pochybujem o tom. -
-
Stary ja to hraju na gamepadu a super. Konecne hra ktera je delana i na gamepad XBOX na PC.
-
-
Taky jsem vyzkoušel ovládání jak pomocí klávesnice + myší, tak gamepadu, a hrát se to dá bez problému na obojím, mě se zatím (mám odehráté cca 3 hodiny) víc zalíbila klávesnice s myšítkem.
-
-
hm, to je divne, skusim sa pohrat s tym nastavenim
-
-
Se první podívej jaké máš fps, mě to taky moc nejelo (tak okolo 20fps), ale po snížení detailů to bylo lepší (ale ne ideální). Připadá mě že ta hra není moc dobře optimalizovaná
-
-
Zajimavy, zatim jsem se setkal na netu spise s nazory, ze naroky jsou pomerne dost nizky (napr. oproti Arcanii) resp. ze hra je optimalizovana docela dobre. Zalezi samozrejme co mas za zelezo a v jakem stavu OS, aktializace a tak...
-
Mám 40 fps, ale i tak je to ovládanie také nemastné neslané. Najviac mi vadí zlúčené tlačítko skoku a použitia.
-
-
-
-
-
-
chlapec přišel brzo na to že jsou v Sony samí dementi. GT5 marketing anyone *1*
-
myslim ze veta "k dostání je ale zatím pouze ve verzích pro PC a Xbox 360 " taky tak uplne neplatí .. zajimalo by me kde je k dostani na xbox360 tato hra .. ja to fakt nevim a mam ten pocit ze ani v nemecku jen nemcina only verze a x360 taky neni ( a kod by to v nemcine kupoval) .. A druha vec , ten pan si muze stezovat akorat sam na sebe podle me uz distribuce a vydani prvniho dilu byla velika detaktivka .. Dvojka vse posunula do nove roviny .. odklady naprosto nekomentovane a najednou naprosto neoznamene a neckane vydani - nevydani, oblecena - neoblecena ... vetsi marketingovy pruser jsem v zivote snad nevidel .. a za tohle si jeste chce stezovat na pani v Sony .. Ja jim nerozumim uz od kvetna to jakoby vydavaji a oznamuji kdy to vyjde a najednou v listopadu maji problem ze to Sony nevylisovalo .. vzdyt snad ani nevylisovali zadnou anglickou verzi momentlane a to ani PC ani X .. Je to giganticky podceny zpusob vydani
-
-
No ona ale neni k dostani ani ta PC verze :-( Nestihaji lisovat a primarne to lifrujou do Reichu :-(
-
anglickou verzi na PC vylisovat museli když už jí maj piráti
-