Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jakože věčné vydávání té stejné hry (velká mapa na které se vyzobává pět typů ikonek rozkopírovaných po celé mapě) hráče nebaví hrát pořád dokola? Kdo to mohl čekat?

• twicer

Diť ten článek naznačuje přesný opak. 

Vidí budoucnost právě v těch mega značkách.

• To by museli začít dělat hry, aby byly zábavné a ne aby se jen dobře prodávaly. Posledních pár let mi přijdou hry od Ubisoftu totálně bez duše, prostě jen hry aby se neřeklo. Takový ten "bežný prací prášek" z reklamy na prací prášek.

Tak jak to mohlo dopadnout.

• Hidden

Jen poznamka k tomu top 10 na Steamu - o to se prave Ubisoft neupesne snazi/snazil a zrejme konecne zjistuje, ze to asi neni uplne ta prava cesta. Podle drbu mel jeste nedavno ve vyvoji 12(!) battle royale titulu, ktere ani nebyly ohlasene a jejichz cast uz ted zarizl. A to nemluvim ani o pokusech, ktere uz ohlasene byly a stejne skoncily jeste pred vydanim, jako Ghost Recon: Frontlines. IMHO problem neni uplne v tom, ze by se Ubi nesnazil delat veci trochu jinak, ale v tom, ze se na silu snazi udelat hry, ktere by naskocily na nejaky trend a roubuje to na znacky, kde se to vyslovene nehodi nebo o to nikdo nestoji a je to ku skode veci. Treba prave Ghost Recon - Frontlines se fanousci znacky vyslovene vysmali a z naroubovani The Division do Breakpoint take nebyli hraci zrovna odvazani, i kdyz dost hracu svorne tvrdilo, ze The Division je super, jen ne pro Ghost Recon. Nebo zatim neodpiskany XDefiant postaveny na The Division take budi rozporuplne reakce a ne uplne proto, ze by to nutne musela byt ve finale spatna hra, ale protoze to cpou zase na znacku Tom Clancy. Proste by potrebovali trochu soudnosti a zdraveho rozumu a ne jen jet podle tabulek trendu, co momentalne frci a co jim fungovalo v jinych hrach. Jestli jim neco kazi hry tak ne to, ze by tam nemeli schopne a kreativni lidi, ale ze jim na zada funi obchodnici.

• frank.horigan

Já nějaké klienty neřeším, ty hry mám na Uplay. Klient mě nezajímá. Mám to přihlášené, ikonu na ploše adál nic neřeším.

Ten hon na čarodějnice ohledně klientů je k smíchu.

To jakoby někdo chtěl, aby všechny seriály světa byly na Netflixu

• Tak jsem asi k smichu a moji kamaradi taky :)

• Inquisitor

Jen to ne:D

• LessPh

Ač nynějším Ubi opovrhuji, tak s klukama jsme hráli Wildlands v coopu a byla ta sandboxová paráda. V singlu bych to nehrál, ale coop je naprosto skvělý. Brzy budeme zkoušet the Division 2 a čekáme na realease Breakpointu na steamu. V coopu je Ubi opravdu třída.. prostě ti dají pískoviště a bav se a funguje to.

Kdysi jsem byl fanouškem Ubi.. AC2, BGaE, Anno 1404, PoP 2008, Splinter Cell jsou všechno super hry, který jsem si užil a vlastně nedávno přehrál na decku PoP 2008 a na PC Anno 1404... drží to perfektně do dneška. Ale jejich nové single player hry stojí za starou belu, naposledy jsem se nechal zlákat na AC z Řecka a po 8mi hodinách znechuceně odložil.. ještě ten první tutoriálový ostrov šel, byl kompaktní, ale jak se to otevřelo a vyletěla miliarda otazníčků, tak jsem odinstaloval. Jsem zvědav na Mirage, snad se jim povede znovu ten obsah zkompaktnit. 

• Inquisitor

Musí dát hrám duši a ne to sekat jako Baťa cvičky.

• KrPa

koukam ze oteze failu a ztrapnovani v  roce 2023 predava blizzard ubisoftu 🙂

• Derp_1337

Tak ty různá "damage control" PR tisková hlášení, kde si "vývojáři" sypali popel na hlavu, byla vždycky trochu mimo realitu. To není jenom doména Blizzardu, Ubisoftu nebo třeba EA. Podobné věci jednou za čas napíše téměř každé větší studio, které má vlastní marketingové oddělení.

• frank.horigan

Já ačkoli hraju hodně, Ubisoftem do min roku nepolíbený a teď máme doma jak AC Odyssey, tak Immortal - ten mydlí přítelkyně, musíme říct… 

Obojí je paráda, fakt dobré.

ALE, to proto, že jsou to naše první UBI hry. Při představě že hraju osmý AC, a potom patý FC, asi by mi nevadilo že třeba zkrachují :)

Taková nálož nemůže nikoho bavit

• Derp_1337

"jsou to naše první UBI hry. Při představě že hraju osmý AC..."

Problém bude v tom, že těch různých Assassin's Creed bylo vydáno už 28 dílů !!!

A letos má vyjít 29. díl AC !! Ačkoliv je ten open world fajn, tak po 29. pořád to samé dokola prostě už musí přestat bavit a spíš to začne otravovat.

• Jakej osmej AC? Nechystá se teď už dvacátej devátej?

Pak se mají divit, že jsou toho hráči přežraní (zvlášť když ty jejich ostatní hry se hrají úplně stejně)

• frank.horigan

Ježiš já nikde nepíšu, kolik jich vyšlo. Já bych UBI nechal zkrachovat již po svém osmém AC.

To číslo je menší než 28, takže vše sedí :-)

• Prusvih byl hlavne kdyz si byl zvykly na AC1, pak Eziovu sagu, pripadne jeste trojka + ctyrka alias saga Kenwayu... a dal uz to je v podstate jen kopie Black Flag, pripadne nic extra moc. V nejakem rozdavani sem splasil Unity, ale protoze potrebuju Uplay, ktery povazuju za jeste horsi nez Origin, tak sem ho ani nehral.

Dneska uz se na to jen divam, a divam... a neverim vlastim ocim. Moje posledni hra od Ubisoftu bylo prvni Division, ktere me moc nenadchlo, a od te doby parafrazuju Modern Warfare 2 se slovy "Remember: No Ubisoft."

V tomhle jsou vylozene jedini. Posledni hra od EA byla asi Andromeda (kterou sem si paradoxne uzil, a nelituju ji) a potom Battlefront 2 (na ktery sem naskocil az v jeho "finalni" forme)... Remaster ME Trilogie nepocitam, ackoliv bych mozna mel, prave proto ze to je remaster.

• frank.horigan

Jak tě může odradit od hraní hry to, z jakého launcheru se startuje????? (navíc hra byla zdarma)

Zamyslel ses nad tím někdy?

Vždyť kromě instalace ani nemusíš vědět, jak ta apka vypadá :)

• Kdybych si to Unity OPRAVDU, VAZNE chtel zahrat, tak se do toho asi vrhnu... Ale mezi tim ze bych potreboval dalsi bordel na disku, a tim jak moc kvalitni jsou Ubi hry... Nemam zapotrebi.

• frank.horigan

Já jen chtěl dodat, že je to možná bizarní, ale už mám v PC 4klienty. Byť tedy na dvou z nich, hraju jen jedinou hru :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit