Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A uz z toho je teda dobra hra?

• uher

Ne. Pokud uvažuješ o koupi, tak se na to vykašli. Přestože tady na games pořád píšou jak je to už teď opravené (protěžování Ubisoftu je už takový místní folklór), tak to bohužel není pravda. Ano hra doznala nemálo změn k lepšímu, ale to jádro zůstalo pořád stejně špatné. Kolem toho už prostě dobrou hru nepostavíš.

Ta šablona, podle které Ubisoft dělá úplně všechny svoje hry prostě není s Ghost Recon kompatibilní (ona teda není kompatibilní s žádnou zábavnou hrou) a to už neopravíš.

Wildlands taky nebylo žádné veledílo. Byla to taková hra na jistotu, která nic nepřinesla, ale aspoň uměla zabavit, tady nic takového nenajdeš.

• Já nerozumím, že tyhle čím dál tím víc stejné multiplayer Ubisoft hry vůbec někdo kupuje a hraje. Jasně, pokud máte spoustu přátel, kteří shodou okolností nemají co na práci a shodou okolností ktějí hrát stejnou hru a shodou okolností ve stejný čas, tak to asi má význam. Ale kdo tohle má? A koho baví si neustále hrát na vojáčky a střílet po sobě?

Od Ubisftu jsem hrál hodně věcí, ale jediné co mě od nich baví jsou single player hry.  Raději by měli přijít s něčím novým se single player kamapní.

• Hidden

Tak on Breakpoint je singleplayer, s moznosti multiplayeru/co-op. A zrovna v pripade Ghost Recon je problem, ze na trhu neni zrovna moc her alespon trochu podobneho razeni, takze fanousci zanru nemaji zrovna na vyber.

• MalyZeli

Heh, měl sem na telefonu otevřené okno YouTube, a měl sem tím zakrytej část popisku, bylo tam jen Ubisoft končí, a na chvilku mě přešla deprese. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit