Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • unicz

    Nějak nevím, co bych vína The Crew2 od nich vlastně chtěl hrát...

  • Horst_Fuchs

    Ono je třeba podotknout, že jsou možná za pakatel, jenže skutečnost, že je nutné spouštět je přes ten nabobtnalý, těžkopádný a věčně problémový klient (aneb kde je zase doboha můj save že včerejška) z toho dělá i tak drahou nabídku.

    • unicz

      Mám pocit, že při spuštění z Steamu se spouští nějaká Lite verze toho jejich? 

      • Ano (ak v poslednej dobe nieco zasadne nezmenili). Mam FC3 kupenu na Steam-e. Ked som ju chcel spustit, musel som nainstalovat Uplay, tam sa zaregistrovala do mojich hier. 

        Musia bezat obaja klienti, cize ak som ju spustal zo Steamu, najprv rozbehla Uplay, ked som ju skusil spustit z Uplay, spustilo mi Steam.

    • Hidden

      To bude zjevne dost individualni, za ty roky jsem nemel s Uplay jediny problem (ani s ulozenymi hrami) a co se tyce nabobtnalosti, ten vecne opevovany Steam jako etalon klienta je jeste vetsi a rozezranejsi. ;)

      • Horst_Fuchs

        Možná je to jen o vybraných hrách, mě zlobilo téměř vše co jsem kdy nakoupil přes Steam a požadovalo to ten prokletej Uplay. Ať už to byl Far Cry 3, Heroes 6 i 7 nebo Blood Dragon. S jejich cloudovým ukládáním je mírně řečeno cosi v nepořádku a není na ně spoleh. Čestnou výjímku tvoří jen dvojice posledních Raymanů.

        A pak je tu Uplay podpora, která když se náhodou uráčí odpovědět tak jen přeposláním FAQu. To i proklíná podpora Steamu vypadá vedle nich rázem jako rychlá a schopná.

        A nic tak nepotěší po další ztrátě savu a tichu na podpoře než starej dobrej průzkum spokojenosti, a hvězdičkování na kterých  kravaťáci Ubisoftu asi těžce ujíždí když není problém narazit na ně téměř při každým spuštění UPlaye.

      • Derp_1337

        Ne, Steam opravdu není větší a rozezranější. Stačí spustit oba klienty a podívat se na využítí systémových prostředku (využití CPU a RAM).

        Když to udělám, tak uPlay žere podstatně víc.

        • Hidden

          Zajimave, ja kdyz to udelam, tak je to presne naopak (pocitany vsechny procesy, ne jen jeden s launcherem, atp.). Vyuziti CPU u Steam tez o neco vetsi (tedy pokud nejsou shozene na liste, pak maji oba nula nula nic). :)

          • Derp_1337

            Zajímavé. U mě Steam žere většinou 100-200MB při běžném provozu (třeba když se stahujou updaty, tak více). Zatímco uPlay si běžně bere víc jak 500MB.

            Na fórech jsem viděl diskuze, kde si lidé stěžovali, že jim Steam bere
            příliš hodně RAM. Některým lidem klidně až několik stovek MB. Asi na tom něco bude.

    • Ja treba s uplayem nemam nejmensi problem. Vsechno funguje tak jak ma. Ackoliv me stve ze ho vubec musim mit.

    • Derp_1337

      Jo, uPlay a Epic Store jsou dva nejhorší klienty současnosti.

      Ty firmy mají dostatečné prostředky, aby vývojáři zlepšili jejich klienty, ale z nějakého neznámého důvodu se jim do toho nechce.

      • 0tecFura

        Řekl bych že bethesda klient je asi ještě horsi


        • Derp_1337

          S jejich klientem nemám vůbec žádné zkušenosti, takže jsem to nemohl posoudit.

          Ale asi máš pravdu, minoritní klienty jsou většinou velmi špatné.

          Navíc hry od Bethesdy byly většinou bugfest, což nevěstí nic dobrého pro jejich klienta. Podobně na tom bude i Rockstar Game client.

          • 0tecFura

            Já tím, že jsem se zasekl v herním pravěku a kupuji hry na PC v krabičkách, tak si nemůžu vybírat, na jakém klientu si hru koupím. Tak jsem odkazanej na to, jaký klient je daný od výrobce. Už mám v počítači cca 8-9 různých klientů. Šílený 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit