Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tilwaen
    Drobný spoiler: Pro ty, kdo ještě neznají, určitě se koukněte na Text adventures, that never were: Far Cry 3. Zvlášť poslední panel je velmi povedený *1*
  • První díl: Klasika, která bohužel trochu upadá s nástupem mutantů na pozice hlavních nepřátel (podobně jako později první Crysis) a hlavně si ji za boha nepořizujte s českým dabingem.

    Druhý díl: Má vynikající atmosféru a hodně unikátní feeling z vaší existence ve světe (svoje herní tělo opravdu cítíte, kdyź nastupujete do auta a taháte si kulky z těla, když chcete vytáhnout mapu, opravdu VYTÁHNETE MAPU). Problém je ve vylidněném světě (o civilistu tu kromě main hubu nezakopnete), opakujících se sidemisích a respawnu jednotek v nepřátelských stanoviśtích, ale poslední bod se dá naštěstí opravit módy, čímž ta největší překážka hratelnosti odpadá.

    Třetí díl: To nejlepší z obou dvou dílů. "Skyrim s bouchačkama" není zrovna přesný, ale stále je to vynikající hra, obzvláště ve slevě. Vyladěná hratelnost dvojky a prostředí jedničky, které je opravdu nádherně graficky vypracované. K tomu velmi solidní příběh a (pomineme-li vpravě pitomá sidemise) skvělá náplň.

    Blood Dragon: Neměl jsem tu čest, ale počítám, že je to dost hustá ujeťárna :D
    • Tilwaen
      Souhlas se vším, krom "velmi solidního příběhu" u FC3. Začátek je fajn, ale čím dále se příběh dostává, tím více je zbytečně uměle doplňován fantaskními výplody vývojářů. Tetování - proč ne, ale závěrečná scéna s Vaasem byla téměř na facku.
  • Není nějaký mod, který by vypnul respawnující se hlídky z Far Cry 2? (jak snažší je vypořádat se s bandity v RAGE). A popřípadě něco, díky čemuž bych nemusel ve Far Cry 3 lovit zvířátka a sbírat kytičky a mohl se věnovat boji a příběhu?
    • Vypnul určitě ne, ale jestli si správně vzpomínám tak tenhle mod by měl mimo jiné čas respawnu o něco prodlužovat a zmenšovat šanci, že hráče napadnou. I když musím říct, že osobně jsem zrovna s tímhle nikdy problémy neměl, a to jsem hrál na nejtěžší.
      http://www.moddb.com/mods/dylans-far-cry-2-realism-mod
  • hele a kde to půjde koupit teda? a bude to doufám krabicovka v nějakym echt provedení?? doufám,že to nebude "pouze" debilní digitální verze, kterou si na polici pro oslnění příchozích buchet prostě nedám.....
  • Far Cry 1 je dle mého názoru jedna z nejlepších FPS všech dob. Krom v té době ohromující grafiky, zde byla zlomová hratelnost, kdy jste si po první třetině říkali, že vás nic nepřekvapí, když v tom na vás z křoví vyskočila zmutovaná bestia co vás kutla na jednu ránu ... Kde jsou ty doby těžkých fps :/ No a kdo by nevzpomenul na, po lesích, schovávanou před AIckem.

    Stejně je zajímavý, že Crytec nejprve udělal Far Cry jako benchmark a následně z něho vznikla skvělá hra. Teď když Crytec dělá skvělou hru, tak z ní vznikne benchmark. ..viz Ryse.

    Další díly už jsem nehrál, páč to již není pokračování série od studia co sérii založilo ... Asi jako Flashpoint od ubisoftu ...

    Jinak nápad zajímavý, 3. díl mpžmá někdy zkusím.
    • To mi přijde jako dost hloupej důvod k tomu ochudit se o jednu povedenou a jednu výbornou hru.
    • Souhlasím, akorát mě FC1 moc nebavilo od momentu, kdy se na scéně objevili mutanti, kteří toho občas vydrželi až moc. Každopádně první 3 levely jsou pro mě nezapomenutelné, už si ale vůbec nepamatuju, jak hra končila.
      • Když na mne ta potvora vyskočila poprve tak jsem si malem u... Avšak byla to pak výzva a změna hratelnosti, člověk se musel přizpůsobit něčemu nečekanému novému. Něco na způsob brouků v HL2.

        A těch vystřílených zásobníků do tmavé džungle, při jakémkoli divném zvuku :D
      • končila klasickým Bondovským klišé odstřelením hlavního padoucha v jeho sídle v sopce *4*
        • Jo sopka byla supr, ale tez uber tezka, kdy si ty k cloveku hned po loadingu hnalo nekolik suprraketovych mutantu a nebylo se před nimi kam schovat.

          ... a na konci vedec/zaporak co sel sejmout jednou ranou z pistole ... konec jak ma byt, v tom dobrem. Pred timhle vsim samozřejmě zmutovany "před" boss.

          Asi stárnu, nebo už tohle ve hrách nějak nění/chybí :/
  • Proč se u takových produktů nemůžu zbavit dojmu těžkého momeymaku ? Pojďme to zkusit prodat všechno ještě jednou , když už jsme se s tím patlali , on to někdo koupí ...
  • Dokud nezrusi tu svoji sra*ku uPlay, tak to nechci ani zadarmo.
  • tahle serie me nejak od prvniho dilu nebrala.. vzdycky jsem ujizdel na tech benchmakach s dinosaurama a cekal az vydaji hru.. pak prisel prvni dil.. no zkusil jsem to u kamose kterej v te dobe menil snad kazdej mesic grafiku takze se to i pekne hybalo.. ale ta jungle me proste nechytla prislo me to nejake divne a nudne a tak to u me uz zustalo i po dalsi dily.. ale misto toho me chytla crysis1.. no jestli to daji za ultimatni cenu a bude demo tak jim sanci dam :)
  • KeanuX
    Ten cover prvního Far Cry sem jako menší strašně miloval *15* *1*
  • kubi-wan
    První díl je klasika... pak je to až Blood Dragon, co mě přimělo se o sérii zas zajímat. Ale oboje mám a doplnit si sbírku mě neláká... to spíš kdyby udělali novej, velkej, naprosto od Far Cry odtrhlej příběh Rexe "Power" Colta! *5*
    Proč? Protože "HE HAS ROBO BALLS!"
    • Naprosto sdílím tvůj názor. Nicméně výprodeje na steamu a těžký nedostatek her na mém HDD mě donutily koupit far cry 3 a nakonec jsem velice rád, že jsem to udělal. Parádní hra a i super multiplayer.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit