Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já chápu že máte herní sucho, nebo jste aspoň tento dojem šířili většinu léta, ale je opravdu nutné mít XX článků za den a mermomocí recenzovat kdejaký mobile battleroyale port whatever bullshit? Tohle, Splatoon, Lego Brawls, příliš staré a nekvalitní Baldurs Gate: Dark Alliance 2, příliš nové a zbytečné remastrování Last of us... Zní to fakt jako odpad a některé členy redakce čtu příliš rád na to, aby vyhořeli na takových odpadech :D.

    • twicer

      Ano, je. Dnes je hold potřeba tlačit nový obsah a bohužel už dávno neplatí, že kvalitní téma, je pro web hodnotnější než 10 copypasta informativních novinek.

      Pokud chceš zůstat v minulosti, musíš si najít nerdy kteří to ještě stále dělají pro tvoje krásné oči, místo pravidelného platu.

  • Hidden

    Dobre napsano. Podle me se Ubisoft proste usilovne snazi mit "dalsi Fortnite". Hru, ktera bude live service, generovat more penez a oslovi co nejvetsi mnozstvi hracu. A tak poctive odskrtava vsechny polozky v seznamu "101 toho, co dela ostatni tituly zanru uspesne" a nejak u toho zapomina, ze by hlavne meli delat hru, ktera bude hrace bavit a ne jen slepe kopirovat trend s malymi odbockami, jako ze inovace. A kdyz u toho jeste stihne nastvat fanousky te ci one znacky, kterou se snazi podojit ne uplne stastnym zpusobem (jako Ghost Recon Frontline, ktery posleze odpiskali), tak neni zrovna na uspesny recept zadelano.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit