Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft ruší Uplay Passport, vlastní obdobu Online Passů
1.11.2013 | Adam Homola
13 příspěvků
-
Rozumní lidé naštěstí hry od ubisoftu nehrají.
-
Koupil jsem si FarCry4 a skoro ji dohrál. Nyní mi to píše že: "Program FarCry4 přestal pracovat".
Stejně tak jsem si rozehrál Assassin Creed 3- když jsem se dostal cca na 35% hry uložení zmizelo.
Napsalo mi to, že synchronizace s cloudem selhala.
Obě hry mám i s CD !!
Tak jsem Assassina přeinstaloval (s tím,že bohužel budu hrát znovu), ale ono to opět neukládá.
Zkoušel jsem to třikrát. Ať jde celý Uplay do p...ele.
*10* -
Dobrý den mám problém protože vždy když spustím assassins creed 4 black flag začne se zapínat uplay. Ten se spouští a najednou Windows hlásí že program přestal pracovat. Nevíte co s tím jinak si asi nezahraju. Rady prosim pište na lukaskejr@seznam.cz předem moc děkuji za rady.
-
Chudak PC ten vzdy a jen bude obeti Uplay... *9*
-
Pořád čekám až zmizí z Anno 2070 ta otravnost s nefunkční archou a předměty v offline modu, rád bych si jí pořídil, ale nejsem s ntb stále na netu když jsem na cestách a na foruech na to lidé také jen nadávají.
-
Nejlepsi by bylo. kdyby tu srac…ku zrusili uplne (jak uplay tak celej ubisoft)
Instaluju splintercell blacklist ... nejdriv to sosne 20GB ... a pak to chce dalsich 20GB ...pri instalaci 150 CRC eroru ... zcela zjevne to nikdo ani nevyzkousel ... Kdybych to nedostal gratis na nejakym kuponu, tak je to na rozkopnuti rite prodejce. -
-
lol ... tak po cca hodine rozbalovani ... to soslo dalsi GB patch ... a rozliseni nejde nastavit nad 1600 ....
-
-
Ďalšia vec čo zmeniť zo strany Ubisoft: celý Uplay :)
-
nj, si zase budu muset hledat jinej duvod k okecani pirateni jejich her... *7*
-
Trošku offtopic, ale rád bych se zeptal. Jak vlastně fungují AC hry na steamu? V popisu je uvedeno, že i na Steamu je jako third party DRM Uplay, takže musím vlastnit acc i na Uplay + mít Uplay v PC nebo se Steam verze spokojí jen s accountem? Díky za odpověď. *3*
-
-
Bohužel musíš mít Steam i Uplay.
-
-
dobrá zpráva pro konzole, z pohledu PC žádná změna , tam musí být Uplay tak jako tak. A fotily jsou pořád online-only
-
-
No Uplay nemusí být...neni v něm nic co by hra nutně potřebovala, protože auto-patcher může být samostatný..
-