Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ubisoft dělal generický AI obsah 15 let předtím, než nějaká AI vůbec uměla něco generovat :D Jsou mistři v oboru a už se těším na další nabarvené věže, které zdolám, další pejsky co pohladím, další mince co utratím u hodných rebelů a všechny ty chudáky v klecích napříč univerzy, které osvobodím. 

    • Proky

      Na to se už teda netuším (pokud to nebylo myšleno ironicky). Ale popsal jsi to přesně, už dlouho dělají to samé pořád dokola. Žádná inovace a nuda.

  • Jevo83

    Pokial generativnu AI vyuziju ako recyklator vlastneho originalneho obsahu tak to teoreticky moze mat aj pozitiva.... 

    Priklad -Elden Ring od From Software je vytvarne absolutne originalna a zaujimava hra. Bez pociatocneho ludskeho kreativneho pristupu by nevznikla. Mozno ale by bola schopna vzniknut tak, ze 20-30% grafickych assetov by vytvoril clovek, AI by sa z nich naucila nejaky pattern a zvysnych 70% by vytvorila sama, vratane 3d modelov atd... 

    Otazne ale je, co s usetrenymi peniazmi - ak sa neinvestuju nazad do produkcie, ale rozdelia sa medzi marketing, manazment a akcionarov, tak to je len prachsproste exploitation AI a krok do pekla.

  • BohumilCisar

    Takže vlastně nic nového, pořád budou vydávat naprosto trapné hry s copy&paste obsahem a obrovským marketingem. A když to do těch hráčů budeme všude tlačit v reklamních bannerech a videích, tak to bude pořád hrát dost lidí na to, aby to vydělalo, protože miliony hráčů chtějí být prostě součástí něčeho, co je populární a je jedno, jestli je to kvalitní nebo ne. 

    • Derp_1337

      Výtej v konzumním světě. Obyčejný plebs se v dnešní době neobtěžuje zjišťovať, jaká hra je dobrá a jaká ne. Jim stačí, že to do nich někde tlačí nějaká reklama. O čem se "mluví" a co je "populární", to přece musí být dobré, že? 😐

  • Ty tam jedou hroznej matros. Fakt ze jo. 4a hra Skull&bones, zamereni na liveservice (po vsech tech zrusenych pruserech). Slusny. Mel jsem je rad ale to je 20 let zpatky, bohuzel. Odpocivej v pokoji UBI.

  • spoock

    Ubisoft je mistr ve výrobě generického obsahu.

    • No právě jako by doteď dělali něco jiného 

    • Smegma

      Ale v recenzích jsou za to oslavovaní. Tady mají i novináři na rukou krev...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit