Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nevyte nekdo jak hrat driver san francisco multiplayer ?
  • pekne
  • Dobře jim tak, nenažrancům! *16*
  • a peklo zamrzlo (a pravděpodobne taky vyšla HL2:EP3 ... ;-) )
  • Zatim každá nová ochrana od Ubi skončila celkem "ostudou" a snad pokaždý tu jejich super ochranu po čase dali pryč. Mi přijde, že tímto si akorát hráče znepřátelí, ať už budou hry jakkoliv dobrý, hráč si radši počká na crack třeba i měsíc, než měsíc čekat až odstraní tu jejich slavnou ochranu.
    • Akurat Chaos Theory necrackli snad ani ani po roku. Chvala bohu uz je, je to pre mna jedina moznost ako si to pod Win7 zahrat. Inac by som sa mohol s krabickou akurat tak mazlit :)
      • Za chvili to bude tak, ze si zakaznik koupi hru, vystavi si ji ve vytrince a pak bude muset stahnout cracklou verzi, aby si mohl i zahrat
        • Boli casy, kupil som si hru a stiahol No-CD alebo No-DVD Crack.
          Koli tomu aby som nemusel pri kazdej hre prehadzovat CDcka, no a setril som tym aj svoju mechaniku.
          No a potom sa objavil Steam a od vtedy je vsetko super :)
        • Jsou i takoví, kteří to už pár let dělají, a podle mě je to rozumný bod rovnováhy mezi oceněním práce tvůrců a svbodou ve využití vlastního majetku.
      • Myslim, že ani HAWX2 necrackli, ale mě přijde, že s tou ochranou sou větší problémi, než užitek.
        Když se člověk koukne třeba na Zaklínače 2, kde sice byla podobná ochrana od Ubi, ale po týdnu ji dali pryč. Ta hra měla hromadu bugu, ale stejně si vývojáři chválí prodeje a pořád se o hru starají a nejpíš se jim to i vyplácí.
        Mi příde, že Ubi by nejradši měli prodeje jako Activision s CoD a na hráče kašlou, hlavně že maj "neprolomitelnou" ochranu a očekávají prodeje řádech milionů, ale né díky hře samotnej, ale díky ochraně.
  • No takže Ubisoft vlastně neuvolňuje vůbec nic , jen si sypou popel na hlavu a supeuber ochrana originálu tak vychází vniveč .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit