Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Oni mají starost, že by jim z toho vznikaly průměrné hry. A rozhodovat budou kreativci. Ubisoft posledních 7 let ukazuje nesmírnou kreativitu. Jen ne takovou, kterou si představujeme my. Že si s deb.lními AI kecy hlavu nedělá je jasné, to už ukázali dávno, prostě potřebují dojit své kdysi dobré a inovativní značky, dokud i ta nejtupější mamka s taťkou nezaslechnou, že AC a FC jsou fakt žalostné a ať to dětem nekupují. Bez AI by těch 10 AC her za pár let těžko stihli.

  • No počkat, to doteraz tie questy v Ubisofte negenerovala AI ? Obzvlast side questy v AC a Far Cry serii.

    • Derp_1337

      Tak i normální vývojáři jsou schopni vytvořit hloupé repetitivní questy. Obzvlášť když přesně tohle po nich chce management. 

      Vedení chce zkrátit vývojovou dobu na absolutní minimum, takže dají vývojářům jasně najevo, že není prostor pro nějakou kreativitu a úplně stačí desítky nakopírovaných questů se stupídní formulí: "dojdi do bodu A, zabij X, dojdi zpět". Teď to akurát nebudou dělat lidi, ale rovnou to vygeneruje AI. 

      Spíš bych se obával toho, aby nějaký "chytrý" Ubi manažer neřekl "Tak necháme AI vygenerovat i hlavní dějovou linku, aby jsme ušetřili. Však hráči to nepoznají". 😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit