Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Johny666

    tak tohle je hodne smutna zprava. fenyx(moje fenyx byla holka) jsem od prvniho spusteni miloval. skvela hra, skvele mechaniky. od dob gothicu a morrowindu miluju volny pohyb ve hrach. a tato hra mi to z tech novych nejvic priblizila. velka velka skoda .

  • No Fenyx Rising je takovy horší Breath of Wild, ale osobně bych rád viděl nějakou hru která by se zabývala mythologii. Myslim neco jako ty moderní Assassin hry ale bez assassinu, a vice zameřene na fantastiku a mzthologii. A combat trosku riznuty DMC XD

    • MalyZeli

      Mělo to fajn humor.

    • Kabutops

      chtělo by to něco jako Titan Quest, nebo lépe udělaný Viking: wolves of Midgard či starý Loki... jen by zasazením např. kolem či dokonce před sumerem nebo érou prvních známých velkých civilizací

      • Stephano

        Titan Quest II možná bude :) 

        https://grimloregames.com/project-minerva/

        Taky miluji hry kolem starověku. A pokud by se našla hra kolem Sumeru, Fénicie, Babylonu atd. nebyl bych vůbec proti.

        Phoenix byl fajn a pro mně jasná volba, než jsem si pořídíl Switch a Zeldu. Škoda. Teď díky Patrikovi hraji s přestávkami We Who Are About To Die. A další hry se plánují. Když vidím ve hrách Antiku nebo středověk, hned zbystřím. Více než u fantasy, ačkoliv i to mám moc rád spolu se sc-fi :)

        • Kabutops

          děkuji ti neznámí člověče, vím o tom díky článku pár dní nazpět, bude na tom dělat pár veteránů zodpovědných za TQ 1

          • Stephano

            Za málo. Ono to bylo takové veřejné tajemství. :) A přeci jen, her které se zaobírají  antickou mythologií není tolik. :) Snad nezůstane jen u Řecka. Jsem hodně zvědav na hratelnost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit