Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tím, že Shattered Memories vyzkoušíš, tak rozhodně nic nezkazíš. Spolu s Amnesií jediné pořádné horory za poslední roky... Narozdíl od Homecoming rozhodně doporučuji.
  • Licht udělal k Dexterovi skvělý soundtrack, takže se nebojím že by to nezvládl.
    http://www.youtube.com/watch?v=WtVkvcMgdxs&feature=related
  • Hudba fajn, ale Akira Yamaoka je jen jeden...
  • doufám že to češi nez*urví!!! Všichnii víme že jim hry moc nejdou!!
    • 13_11
      Co je to za blábol? Tohle soudíš z jakých her?
      • Osobně bych to tipoval na Vietcong 2, Mafia 2 či Arma.
        • 13_11
          Aha. Tak to bohužel neposoudím; k těmhle hrám jsem se ještě nedostal. Já vycházel z první Mafie, prvního Vietcongu, Posla smrti, série Fish Fillets, Berušek, Samorostů, Machinaria, Original War, série Hidden & Dangerous, Operace Flashpoint, Cold War... i té Pohádky o Mrazíkovi, Ivanovi a Nastěnce, která byla na svou dobu dobrá.

Já bych český videoherní vývojáře nezatracoval.
          • Já také ne, protože pokud stojej nohama na zemi, tak jsou schopni udělat hodně kvalitní tituly, ale občas to prostě dopadne špatně a osobně bych je za to také nezatracoval. Zrovna u tohoto Silent Hillu to vidím nadějně. Narozdíl od Homecoming by to mohl být krok správným směrem a opět by se ze Silent Hillu mohl stát psychologický horor.
            • Tím, že Shattered Memories vyzkoušíš, tak rozhodně nic nezkazíš. Spolu s Amnesií jediné pořádné horory za poslední roky. Narozdíl od Homecoming rozhodně doporučuji.
            • 13_11
              Přesně.

Ještě, píšeš špatný Homecoming a Downpour coby krok správným směrem. Teď mi došlo, že přece vyšel i Silent Hill: Shattered Memories. Hráls? Já jen že vůbec nevím, jaký je, a vzhledem k tomu, že vyšel i na PlayStation 2, tak bych černou mašinku mohl zas po letech pořádně provětrat; stojí-li tenhle díl za to.
    • Horší než Homecoming to snad být nemůže, takže...
  • Vyjde i na PC?! To víte odkaď? Doufám, že je to pravda :)
    • sleepless
      Omluva, chyba se vloudila. V oficialnich materialech jsou uvadeny pouze konzolove verze.
      • misho8723
        Ako to myslíte, že v oficiálnych?.. viete niečo, čo my nie? :)
        • M.Habarta
          Toho je... :)
      • Njn ale i tak to snad vyjde na pc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit