Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrala autorka prvy diel? Pribeh nehral prve husle (Pozn. hry nie su film)? Povedal by som, ze na "obycajnu" magio-sekacko-strielacku tam pribeh bol vyraznou sucastou hry. To, ze bol konzistentny, dost dobre napisany a primerane kopirajuci to, co bezny clovek pozna zo starych mytov tahal celu hru vpred a daval tomu celemu zmysel. A ten horko-horko-trochu-sladky koniec, kde hlavny zloduch sa podriadi svojej povinnosti a zodpovednosti za svoj svet sa vcelku vymyka pribehom podobnych hier.

    Aka je historicka presnost Bioshock Infinite ci Last of Us serie? Ved ide o fantazijne svety.

    Dvojka mala zial pokazeny pribeh a neustale sa opakujuce areny, co hraca dostalo do stavu, ked si bol vedomy, ze chodi do kruhu. A to zial zabilo velku cast zazitku.

    Neviem, co dorobia s 3.-im dielom, budem velmi rad, ak sa im podari navrat k prvemu.

    Mrzi ma, ze rypem, ale 1-ka bola kvoli pribehu a hratelnosti pre mna velmi prijemnym hernym zazitkom, tak ked citam tuto uputavku, neviem, ci citam o tej istej hernej serii

  • x_ander

    Těším se. Jednička (myslím 2013) byla hrozná pecka. Dvojka hratelnostně taky, ale to neustálé vracení se do pouhých 5 map (byť velkých) s obměněnými úkoly bylo únavné. Tak snad se budou držet komornějšího, ale o to zajímavějšího designu a nepůjdou cestu open-worldu.

    • Sierra117

      Úplně mi mluvíš z duše, taky bych byl radši pro koridor.

  • victor

    Nemá Uzi zato metá firebally...Takhle pánové ne .Jak řekl Indiana Jones  , napřed střílej a pak metej kouzla ...

    • Jednou máchnul mečem, jednou vystřelil a použil 1,5 nějakého kouzla. Docela vyvážené si myslím. :P

      Mno já hrál jen 1 s tím, že jsem ji kvůli 20 výbušným sudům na 1 metr čtvereční neměl nervy dohrávat a 2 jsem po tom ani nezkoušel (mám ji z gog free i tak ne..). Proto bych byl teda raději za novou značku, ale třeba je na čase tomu dát znova šanci. Místama to zábavné bylo.

      • Kde sa ti v 1-ke podarilo mat taky problem s vybusnymi sudmi? Viem, ze tam nejake boli ale nevybavujem si, zeby mi sposobovali nejake problemy, ktore by som si pamatal. A to sa sudy v hrach vyskytuju aspon od prveho DOOM-a

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit