Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Datum vydání hry: 14.7
    Datum recenze: 7.9

    To je teda aktuální....
  • Tohle vypadá moc dobře. Jen osobně moc nemusím zasazení...,ale dodat třeba kampaň za Napoleona v Evropě by mohlo být proveditelné a zajímavé zároveň.
    • S tou proveditelností bych brzdil. Tenhle pokus tu byl u Scourge of War, kdy po občanské válce vyšlo Waterloo a úplně nejlépe to nedopadlo. Válčení za Napoleona se přeci jen dost lišilo, hlavně nasazení jízdy, je tu otázka francouzských kolon, celkově jiná taktika byla na otevřených bitevních polích Evropy a jiná potom na složitém americkém terénu atd. Takže bez velkých úprav by to asi nedopadlo dobře.
      • uzivatel1982
        Tak netvrdím, že by to mělo být stejný, ale rozhodně dost prvků z civil war by použít mohli. Já sám zas takový fanoušek, ze bych znal jednotlivý marsaly napoleonovy armady a přečetl všechno co napíše Kovařík nejsem, ale mám kolem sebe pár nadšenců, který by si tohle zasazení užili. A tvurcum bych co se tyce historické akorátnosti docela věřím. Mohlo by se jim povést převést rozdíli do evropy.
        • Problém je, že napoleonská doba nemá moc prodejní potenciál, to už zjistil JMM se svým nedokončeným (a bohužel nedokončitelným) Histwarem i tvůrci SOW a asi by se našli i další, včetně strategických her na toto téma. Občanská válka má pro velký americký trh přeci jen mnohem větší přitažlivost. Takže nějaký mód by šel, ale ten by nadšenci a znalci brzy zavrhli, a větší úpravy se finančně nevyplatí. Tak to je.

          V této souvislosti ještě fandy válčení z věku mušket upozorním na chystaný projekt tvůrce The Seven Years War, který by se měl věnovat nejspíš historickým bitvám 17.-19. století (jak ostatně napovídá název Grand Tatcican).
          http://steamcommunity.com/games/400470/announcements/detail/1288436965179929552

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit