Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lito

darovaného koni na zuby nehleď, ale to by je zabilo tam přidat pár dialogů, sice pozveš drahou polovičku do svého bytu, ale zůstaly tam úplně stejné dialogy jako před tím. Fakt by potěšila nějaká interakce s novým dialogem. Metro je pak velký skript, tak nějak jsem si myslel, že vstoupím na nádraží a pojedu, bohužel vše za tebe dělají skripty  či loading screens, dokonce se nemůžeš sám projít po vlaku, je to zase jen skript.

• Medard22

Napsat nějaké texty nebude problém, ale nahnat zpátky herce do studia aby je nahráli už je horší a taky poměrně dost drahé. A kvůli několik větám se to asi úplně nevyplatí. To ale samozřejmě nic nemění na tom, že je to škoda.

Já se vůbec divím, že se do toho metra vůbec pustili. Vzhledem k tomu, že už patch 2.0 měl být finální dokážu pochopit naskriptování metra. Být hra v aktivním vývoji, tak by se to asi nějak udělat dalo. Ale vytvořit systém metra a zároveň dát hráči volnost by vyžadovalo poměrně rozsáhlé testování. A řešit teď na konci vývoje proč jim V za jízdy vypadává z vlaku se jim asi nechtělo. Je to škoda, ale na druhou stranu mohli se na to vykašlat úplně :)

• lito

souhlasím s těmi herci i s metrem. Já u CDP mám dlouhodobě problém s těmi dialogy mezi postavami. Už u Zaklínače 3 hráč neměl možnost si s postavami moc pokecat, Cyberpunk to bohužel posunul ještě dál, vše se smrsklo na pár vět, tady asi zapracovalo moje očekávání, že tohle se zásadně vylepší, ale jelikož to neopravili v tom DLC, tak jsem byl spíše dost naivní.

• risa2000

Jsem zrovna před koncem hlavního příběhu a před začátkem Phantom LIberty, a na patch jsem se po hajpu docela těšil, ale dneska přišlo vystřízlivění, když se mi doteď perfektně plynulá hra začala trhat. Tak si říkám, ještě štěstí, že jsem už většinu odehrál.

• panther7

Při načítání hra crashne, takže brzy bude další patch :-)

• zanek.s

je to tak. taky jsem musel DLSS posunout z kvality na vyvážené (RTX4080) a běžím 50-60fps (vše max, 4k)

• zanek.s

Spíš mě čílí, že za 50 let si nemůžu rozsvítit baterku jinak než přes Nexusmods   😯 (kde samozřejmě zase nefunguje kvůli 2.1)

• unicz

Ano, velmi často je ve hře největší nepřítel málem boha v podobě hráčovy postavy zapnout svítilnu nebo přelézt cokoli 1m vysokého....🤦🏼‍♂️

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit