Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 15k3
    No trailer pěkný... celkem se na to těším, ale ta hudba (dubstep) mi zní jak když š*kají 2 roboti.
  • Myslel jsem že už je to nemožné, ale vypadá to že čtyřka bude ještě šílenější než trojka :D
  • Blbý je, že to co bude hlavní náplní hry mělo být původně DLC ke trojce a z toho mam trochu strach snad tu hru obohatí i pořádnym příběhem a né jenom schopnostma který byli už v DLC ke trojce + pár novejch a hlavně to chce i nová auta. Jinak se na to těšim a určitě koupim.
  • Khanemis
    Sant's Row se začíná čímdál více profilovat jako takový snad ještě ujetější bratříček Loba:) Komiksovost, násilí, ztřeštěnost, přehnanost. Obvykle příliš ujeté věci nemusím, i v komiksech dávám přednost spíše těm vážnějším, ale tady mi to nějak zatím vždycky pěkně sedlo. Asi už hlavně proto, že v Saint's Row si opravdu člověk může vyzkoušet, jaké to je zažít pravou komiksovou nadsázku v otevřeném světě. A ty nové schopnosti vypadají zajímavě, s tím se bude dát jistě skvěle vyblbnout.

Ale je pravda, že grafikou ta hra vypadá spíše jako stand-alone datadisk trojky. Ne že by mi to vadilo nemyslím, že to potřebuje moc vylepšovat, hlavní je stejně osobitý vizuální styl hry.

Ale ta hudba tam je opravdu nepříjemná...a ani nijak originální. Taková jen aby tam něco bylo. Když si vezmu jaká stylová písnička byla k traileru pro trojku (i když ani tak nešlo o žánr který bych normálně poslouchal), tak je to tedy pěkný krok dolů. Ale ještě určitě bude trailerů víc, tak snad přijdou s něčím stylovějším;)

Tenhle americký prezident si zřejmě ve způsobeném chaosu nezadá s prezidentem kralíkem Maxem!:)
  • To je datadisk k trojce?
  • Proč ten prezident neni Afroameričan?
    • XorxoxTalarius
      Tohle bylo z toho slabsiho soudku
    • Viktor_H
      V SR si snad můžeš udělat vlastní postavu, ne? *3*

Jo, počkej! To ty jsi jen udělal "humornou" společenskou narážku, že?
      • Mně jde jen o ten tailer, kdy tam hodili nějakýho bělocha. Fůůj. *16*
        • Racist too much?
          • Asi myslíš "Racist much?", že? Jestli mě Community něco naučila, tak tohle.
  • ze ja sem na to klikal, kdo mi ted zaplati doktora kdyz sem malem vykrvacel z usi.
  • Tilwaen
    Předchozí díl byl výborný, s chutí jsem se k němu vracela *4*

Holt někdo přijde utahaný domů, sedne k TV a Ordinaci, aby "vypnul"; jiný zase zapne Saints Row... *2*
  • Konečně budu moct být jako Tony Stark ... možná trochu zlejší *1*
  • Chci se zeptat ta grafika bude stejná jak v The Third nebo je to nějaký velký přídavek?Nebo se to možná ještě změní?
    • XorxoxTalarius
      No pokud bude i jenom stejna, tak jsem spokojen, jelikoz v pohybu na nejvyssi detaily to jede skoro kazdemu a vypada uzasne.
    • Podle toho traileru mi přišla ještě horší :/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit